ABOUBAKAR PORTO'DAN AYRILACAK MI?

Futbol kariyerine Portekiz ekibi Porto'da devam eden golcü futbolcu Vincent Aboubakar ile ilgili dikkat çeken bir analiz paylaşıldı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mayıs 2020, Pazar

'Porto'dan Ayrıl Aboubakar'

Analizde Aboubakar'a futbol kariyeriyle ilgili bir öneride bulunuldu. Portekiz'de Porto forması giyen Vincent Aboubakar, performansıyla önce dikkatleri üstüne çekmiş ardından da yaşadığı sakatlıklar sonrası geriye gitmişti.

Aboubakar'a 'takım değiştir' tavsiyesi

Golcü futbolcu ile ilgili dikkat çeken bir analiz Mercato'dan geldi. Analize göre; kariyerinde takım değiştirmesi gereken 11 Kamerunlu futbolcunu incelendi ve Aboubakar'a da yer verdi. 

"Aboubakar, Porto'dan Ayrılmalı"

Söz konusu haberde Aboubakar için, "Sakatlığı nedeniyle maçlarda durdu. Porto'dan ayrılmalı. Kadroda mücadele edecek oyuncu sıkıntısı yok" ifadeleri kullanıldı.

Aboubakar dışında kimler var?

Takım değiştirmesi gerektiği dile getirilen isimler arasında Aboubakar'ın dışında Fabrice Ondoa, Gaetan Bong, Harold Moukoudi, Jean-Charles Castelleto, Georges Mandjeck, Zambo Anguissa, Martin Hongla, Choupo-Moting ve Fabrice Olinga da yer aldı.

Aboubakar bu sezon Porto'da kaç maçta oynadı?

Transfer döneminde adı sık sık Beşiktaş ile anılan Aboubakar bu sezon Porto'da 7 maçta 271 dakika süre aldı ve 2 gole imza attı. Aboubakar, Beşiktaş'ta ise 38 maçta 19 gol 4 asistle oynamıştı.

Porto, 24 maçta topladığı 60 puanla zirvede bulunuyor. Porto'yu 59 puanla Benfica ve 46 puanla Braga takip ediyor.

Ajansspor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki