Acil Durum Planlaması Ümraniye'den Başlayacak!

Siyah-Beyazlı kulüpte önceki gün gerçekleşen kongreden zaferle ayrılan Çebi, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcularla ayrı ayrı toplantılar yapacak....
Haberin yayılanma tarihi:22 Ekim 2019, Salı

İlk etapta personel ve oyuncuların birikmiş maaşlarını ödemeyi planlayan yeni yönetim kurulu, takım içerisindeki negatif havayı da dağıtmaya çalışacak.

Olağanüstü genel kurulda tarihi bir başarıya imza atarak Beşiktaş Kulübü Başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, ayağının tozuyla işlere koyulmak için kollarını sıvadı.

Daha önce 6.5 sene Fikret Orman yönetimlerinde çalıştığı için kulübü yakından tanıyan ve planlama yapan Başkan Çebi işe futboldan başlayacak.

Görev aldığı dönemlerde kulüp binası yerine, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne karargah kuran Ahmet Nur Çebi, Ümraniye’ye giderek kulüp personelinden futbolcusuna kadar buranın nabzını tutacak.

Öncelikle futbol takımının başarısına odaklanacak olan Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile de özel olarak görüşecek. Takım kaptanlarıyla da bir görüşme gerçekleştirecek olan Ahmet Nur Çebi, bu buluşmalardan sonra yönetim kurulu arkadaşlarıyla bir acil durum planlaması yapacak.

Tıpkı Ahmet Nur Çebi gibi daha önce yönetimlerde yer alan Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar, Emre Kocadağ, Erdal Torunoğulları ve Berkan Gocay gibi isimler de biriken sorunların üzerine gitmek için dün itibariyle mesaiye başladı. Mali konular, yeni projeler ve altyapı gibi işlerde radikal değişimlere gitmesi beklenen yeni yönetim kurulu, A’dan Z’ye bütün detayları yeniden elden geçirecek.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki