Adem Ljajic Seferberliği!

Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren Adem Ljajic’in ilk 2 sezonki performansının çok altında bir görüntü vermesi üzerine Sergen Yalçın kolları sıvadı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ekim 2020, Perşembe

''ADEM'İ BANA BIRAKIN''

Ligdeki oynanan Trabzonspor, Antalyaspor, Konyaspor ve G.Birliği maçlarıyla Avrupa Ligi’ndeki Rio Ave mücadelesinde skora katkı yapamayan Sırp futbolcu için yönetimle görüşen Yalçın’ın Ljajic ile kendisinin ilgileneceğini söylediği öğrenildi.

10 GÜNLÜK PROGRAM

Bu gelişmelerin ardından kilo alma problemi de yaşayan Ljajic’e hem ekstra antrenman hem de diyet programı belirleniyor. Yardımcı antrenör Murat Şahin’in de ekstra antrenmanlarda yanında olacağı yıldız futbolcu için 10 günlük ekstra program hazırlandı. Beşiktaş’ın Torino’dan 6.5 milyon Euro’ya aldığı Ljajic ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

KARTAL'DA SAKAT OYUNCULAR CAN SIKIYOR

Beşiktaş'ta eksiklerin çokluğu düşündürüyor. Hasic’in sol uyluk, Atakan’ın isi sağ diz arka adesinde ağrı var. Ljajic salonda çalışırken, N’Koudou’nun sakatlığı sürüyor, Mensah da karantida ve N’Koudou ile Denizli’de yok. Atakan ve Hasic’in oynaması zor. Ljajic ise Denizli’ye götürülecek.

İDMANA BİLE ÇIKMIYOR

Bernard Mensah’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından pazartesi günkü Denizlispor maçı öncesi gözlerin çevrildiği Adem Ljajic, dünkü idmanda da salonda çalıştı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki