Adem Ljajic'te Menajer Oyunu!

BEŞİKTAŞ kariyerinde çıktığı 40 maçta 11 gol, 14 asist yaparak kalitesini gösteren Adem Ljajic bu sezon ki performansıyla hayal kırıklığı yarattı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Ekim 2019, Salı

Konoplianka transfer süreciyle Adem Ljajic’in performansı arasında bir bağlantı var mı? Eğer menajerler Ljajic’in kafasını karıştırmıyorsa 5 maçta görülen 4 sarı kart ve bu futbol başka nasıl izah edilebilir?

Gerek Süper Lig’de, gerekse UEFA Avrupa liginde gösterdiği performansla akıllarda soru işaretleri bırakan Boşnak yıldızın yokları oynamasının altında yatan sebep, taktik ve teknikle alakalı gibi görünmüyor! Yaz transfer döneminde Ukraynalı Yevhen Konoplianka konusunda yaşananlar nedeniy

N’KOUDOU İMZAYI ATINCA

KONOPLİANKA ile her konuda anlaşan Beşiktaş oyuncuyu aniden beklemeye alıp bir anda gerçekleştirdiği İngiltere seferi ile N'Koudou'ya yönelir. Bu süreçte Konoplianka kanadından kulübe, “Bizi ne için bekletiyorsunuz. Eğer oyuncumuzu almayacaksanız, İtalya'dan teklifler var” telefonları açılmaya başlanır. Hep “bekle” denilen Lian Sports yetkilileri, son günlere doğru durumdan iyice rahatsız olmuş ve Beşiktaş'ın transferde ki kurmaylarının telefonlarını aşındırmaya başlamış.

ADEM’E BASKI MI UYGULADILAR

SON 2 güne kadar bu süreç böyle sıkıntılı devam edip sonunda Beşiktaş N'Koudou hamlesini yapınca, Yevhen için bu sefer İtalya treni de kaçmış, son anda ülkesinde piyasası olan yıldız oyuncu için ikili ilişkiler devreye girmiş ve Shakhtar'a gönderilmiş. Tam bu transfer tantanası bittiğinde Yevhen'in de menajerliğini yapan Lian Sports'tan kulübe hiç yakışık almayan bir telefon gelmiş. İddiaya göre şirket, baskı uygulayarak oyuncunun performansını olumsuz yönde etkilemeye çalışıyormuş.

Güneş

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki