Adem Ljajic'te Yeni Rota Rusya!

Beşiktaş'ta, geleceğini belirsizliğini koruyan isimlerden biri olan Ljajic için önümüzdeki günlerde Spartak'ın yeniden harekete geçeceği ifade edildi...
Haberin yayılanma tarihi:08 Ağustos 2021, Pazar

RUSLAR YENİDEN DEVREDE

Transferde gaza basan ve son olarak Alex Teixeira'yı kadrosuna katan Beşiktaş'ta takımdan ayrılması beklenen oyuncuların başında ise Adem Ljajic geliyor. Siyah-Beyazlılarda gözden düşen Sırp yıldıza geçtiğimiz günlerde talip olan Rus ekibi Spartak Moskova'nın, tecrübeli futbolcu için yeniden harekete geçeceği ifade edildi. Beşiktaş'a yaptığı ilk tekliften olumsuz yanıt alan Spartak yetkililerinin önümüzdeki günlerde yeniden Siyah-Beyazlıların kapısını çalacağı belirtildi.

CSKA 2.5 MİLYON VERDİ

Ljajic'in Beşiktaş yönetimine, yıllık kazancı olan 4 Milyon Euro'nun altında bir teklifi kabul etmeyeceğini bildirdiği öğrenildi. Sırp futbolcuya gelen en yüksek teklifin 2.5 Milyon Euro ile CSKA Moskova'dan olduğu ve bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.

YÖNETİM ÇÖZÜM ARIYOR

Sırp futbolcunun yıllık 40 Milyon TL'lik maliyetinden kurtulmak isteyen Beşiktaş yönetimi de oyuncuya takımdan ayrılması için baskı yapıyor. İtalya'dan da bazı talipleri olan Ljajic için yeni bir teklif bekleyen Siyah beyazlılar, 29 yaşındaki oyuncuyu göndererek harcama limitinde de yer açmayı hedefliyor. Kartal, 1 yıllık sözleşmesi kalan ve 6.5 Milyon Euro ödediği Ljajic'ten bonservis bedeli kazanmayı hedefliyor.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki