AHMET AKPINAR'DAN YAYINCI KURULUŞ ve TFF'ye YAYLIM ATEŞİ!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Avukat Ahmet Akpınar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu…
Haberin yayılanma tarihi:26 Ekim 2020, Pazartesi

‘’YAYINCI KURULUŞUN VERDİĞİ TEMİNAT MEKTUBU NEREDE?’’

TFF yayıncı kuruluşa İhtarname göndermiş. Benim anlamadığım nokta, ihale kanunu çok açık. Ortada, ihale verilir verilmez bir teminat mektubu olması lazım. Merak ediyorum. Neden Federasyon, bu mektubu nakte çevirmek için harekete geçmiyor? Normal şartlarda ihtara bile gerek kalmadan, mektubu paraya çevirir yeni bir ihale yapar kulüpleri rahatlatırsınız. Tabi, teminat mektubu kasada duruyorsa? Neden, futbolcuların sağlığı ile bu kadar oynanıyor?

''KORONA'YA DİKKAT''

Bakın, Covit vakaları oyuncularda artmaya başladı. Şimdi taraftarın statlara alınacağı söyleniyor. Bu plansızlık böyle ne kadar gidecek.  Yazık değil mi Türk Futboluna. Bu insanlar, girip çıkarken mikrop taşımayacak mı? Ama kulüpler buna nakit ihtiyaçları yüzünden, razı oldular. Bir maçta gol olsa, hangimiz yanındaki insana sarılmayacağız. Bu çok riskli. Doktorlar sürekli uyarıyor. Vaka sayıları artıyor. Bu vebalin altına nasıl girersiniz?

‘’TFF PUSULASINI ŞAŞIRDI’’

Yayıncı kuruluşun Fütursuzluğu ve Federasyonun çaresizliğini görünce şaşırıyorum. Eğer TFF yayıncı kuruluştan Teminat Mektubunu almadıysa, bu ağır bir hizmet kusuru. Kulüplerden onay almadan böyle bir şey yapamazsınız. Siz bu ihaleyi, kulüplerden aldığınız yetkilerle yapabilirsiniz. Bu çok büyük bir suçtur. TFF’nin artık bir çizgisi kalmadı. Bu gün Ak dediğine, yarın Kara demeye başladı. Önce Lig oynanmayacak dedi, sonra oynayın dedi. Küme düşme olacak dedi, ardından var dedi. Bu Federasyonun, maalesef artık kıblesi kalmadı. Pusulayı şaşırdı. Tamamen tutarsız bir yönetim haline geldiler.

‘’ABONELERİN DAVA AÇMA HAKKI VAR’’

Yayıncı kuruluş abonelerinin, tüketici mahkemelerine başvurma hakları da var. Bakın ben artık aboneliğimi yarı yarıya düşürttüm. İspanya, İngiltere liglerini seyredemez olduk. Filmler deseniz, sürekli ayıları dönüyor. En doğrusu dava açmak. Ama belki de yayıncı kuruluş kendiliğinden gidecek. Altını çiziyorum. Tüketicilerin dava açma hakkı var. Eğer peşin ödeme yaptıysanız, dava açıp geri tahsil hakkınız da Var. Yeni abonelik yapmak isteyenlere aylık ödeme üzerinden anlaşma yapmalarını tavsiye ediyorum.

DUYDUK MU?    

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki