Ahmet Nur Çebi ''Aday Olmayacağım!''

Ahmet Nur Çebi, 12 Mayıs'taki Başkanlık Seçimlerinde Aday Olmayacağını Açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Nisan 2019, Cumartesi

Çebi, “Bu kararı ailemle ortak aldık. Şu an aday değilim ancak bundan sonraki ilk kongrede adaylığımı koyacağım” açıklamasını yaptı.

Uzun yıllar Başkan Fikret Orman’la birlikte çalışan ve son yönetimde yer almayan Ahmet Nur Çebi, beklenen açıklamayı yaptı.

Camianın, 12 Mayıs’taki genel kurulda aday olması yönünde baskı yaptığı ve yaklaşık 2 bin kongre üyesinin imzasını alan Çebi, önümüzdeki başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıkladı.

Çebi, “Sağolsunlar camidan büyük bir talep ve ilgi gördüm. Ancak ailemle birlikte ortak bir karar verme durumundaydım. Bu dönemde aday olmama yönünde bir noktada buluştuk. Beni başkanlık koltuğuna layık gören, bu yönde çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an sadece aday olmuyorum ama Beşiktaş’ın hep merkezinde olacağım ve Allah nasip ederse ilk kongrede başkanlık için kolları sıvayacağım” yorumunu yaptı.

Bu Karar Orman’a Yaradı

Kendisine en ciddi rakip olarak Çebi’yi gören Başkan Fikret Orman ise bu karar sonrasında eli iyice güçlendi. Adaylığını daha önce açıklayan eski altyapı hocalarından Hürsel Tekinoktay, şu an Orman’ın tek rakibi olarak gösteriliyor. Diğer aday Aydoğan Cevahir ise adaylık için gereken 250 imzayı henüz bulamadı. Tüm bunların ışığında ise Orman’ın bir dönem daha koltukta olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki