AHMET NUR ÇEBİ FUTBOL A.Ş'Yİ DAĞITIYOR!

Futbolu başlı başına bir şirket haline getirecek olan Futbol A.Ş'nin başına Erdal Torunoğulları'nın getirilmesi camiada büyük eleştirilere neden olurken, ilk genel kurulda bu konuyla ilgili önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor...
Haberin yayılanma tarihi:16 Kasım 2020, Pazartesi

BJK DERNEĞİ BAŞKANLIĞINDAN BEŞİKTAŞ BAŞKANLIĞINA GERİ DÖNÜŞ

Beşiktaş'ta, Ekim 2019 tarihinde göreve gelen Ahmet Nur Çebi yönetiminin ilk icraatlarından biri, futbolu şirketleştirerek Beşiktaş JK Derneğinden ayırmak olmuştu. Futbolda daha kurumsal bir yapı oluşturma amacıyla kurulan bu yapının başına Çebi'nin en yakın kurmaylarından, Fikret Orman döneminde bir dönem transferden sorumlu yöneticilik görevini de üstlenmiş olan Erdal Torunoğulları getirilmişti.

Futbolu başlı başına bir şirket haline getirecek olan Futbol A.Ş'nin başına Erdal Torunoğulları'nın getirilmesi camiada büyük eleştirilere neden oldu.

Genel Kurul'da 5 bin gibi önemli bir oy rakamıyla başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi, genel kurulun iradesini önemsememekle ve Beşiktaş bünyesinde borcu en yüksek branş olan futbolun sorumluluğunu Torunoğulları'na bırakarak mali konularla ilgili gereken sorumluluğu almamakla eleştirilmişti. Federasyon kayıtlarında resmi muhatap olarak Futbol A.Ş Başkanı Erdal Torunoğulları'nın gözükmesi de bir başka endişe ve eleştiri konusuydu. Resmiyetteki başkan Erdal Torunoğulları gözüktüğü için, Ahmet Nur Çebi Beşiktaş maçlarında protokole dahi özel izinle giriyordu.

Bu eleştirilerden rahatsız olan Ahmet Nur Çebi'nin, ilk genel kurulda Futbol A.Ş Başkanlığı görevini de devralacağı, hem başkan hem de murahhas aza olarak Futbol A.Ş'deki tüm yetkiyi üstleneceği öğrenildi. Ahmet Nur Çebi'nin resmen Futbol A.Ş'nin başına geçmesinden itibaren, Erdal Torunoğulları ise daha pasif konuma geçecek ve Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam edecek.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki