AHMET NUR ÇEBİ İBRA EDİLMEMİŞ YÖNETİCİYİ 2. BAŞKANI YAPMAYI PLANLIYOR!

Beşiktaş'ın 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimine yaklaşırken mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin listesinin nasıl olacağı merak konusu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Mayıs 2022, Pazartesi

Çebi'nin Yeni Listesinde En Büyük Sorunun 2. Başkanın Kim Olacağı Konusunda Yaşandığı Öğrenildi

Şu anki yönetimden genel sekreter Mesut Urgancılar ile asbaişkan Emre Kocadağ'ın bu koltuğa talip oldukları ortaya çıktı. İkinci başkanlığı çok istediği bilinen Urgancılar'ın kendisinden boşalacak genel sekreterlik görevine ise Vodafone Park ve dernekler sorumlusu Hakan Daltaban'ın getirilmesi yönünde baskı kurduğu ifade edildi.

ÇEBİ GERGİNLİK İSTEMİYOR, YENİ ADAY...

Başkan Ahmet Nur Çebi ise hem Mesut Urgancılar hem de Emre Kocadağ ile ilerleyen dönemde gerginlik yaşamamak için natif bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Beşiktaş'ın son yapılan İdari Ve Mali Genel Kurulu'nda Topalntı Divan Başkanlığı görevine seçilen Engin Baltacı'nın bu koltuk için Çebi tarafından düşünüldüğü ifade edildi.

EN BÜYÜK ENGEL İBRA!..

Ancak Yıldırım Demirören'in 2010'da seçilen yönetiminde de görev alan görev yapan Baltacı noktasında en büyük sorunun ibra konusu olduğu bildirildi. 1 Haziran 2011-31 Mayıs 2012 dönemi ile ilişkili olarak faaliyetlerden dolayı Demirören ile birlikte ibra edilmeyen isimlerden olan Baltacı'nın hukuki süreci ise devam ediyor. Çebi'in ibra edilmemiş bir ismi ikinci başkan yapma konusunda kararsız kaldığı vurgulanırken önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki