AHMET NUR ÇEBİ TFF BAŞKANLIĞI İÇİN İSTİFA EDECEK!

Ankaragücü’ne yenilip Türkiye Kupası’na veda eden Beşiktaş dün de Sivasspor’a 1-0 yenilerek resmi olmasa da gayri resmi olarak Süper Lige’de havlu attı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Şubat 2023, Pazar

Galatasaray’n 12 Puan Gerisine Düşen Beşiktaş’ta Oklar Yönetime Çevrildi;

Sivas soğuğunda takımlarını destekleyen Beşiktaşlılar, Ahmet Nur Çebi yönetimini istifaya davet etti. Bir süredir Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat’ın olası erken seçim için kolları sıvadığı Beşiktaş’ta istifa gündemi iyice ısındı.  Çebi yönetiminde yer alan ve olası bir seçimde aday olacağı konuşulan Emre Kocadağ istifa fikrine sıcak bakıyor. İstanbul’a dönüşte Çebi, Güneş ve Kocadağ arasında bir görüşme olacak. İstifa masaya yatırılacak. 

İSTİFA ARTIK BİR SEÇENEK

TFF başkanlığına adaylığını koymak isteyen ve bazı çevreler tarafından desteklenen Ahmet Nur Çebi’nin ilerleyen haftalarda daha fazla tepki çekip, bu ihtimali ortadan kaldırmamak adına istifa etmeye sıcak baktığı ise gelen bilgiler arasında.

YÖNETİME TEPKİLER BÜYÜYOR

Beşiktaş, Sivasspor'a da yenilerek şampiyonluk şansını iyice azalttı.  Statta başlayan "Yönetim istifa" tezahüratları sosyal medyaya da yansıdı. Taraflar, Çebi yönetimini istifaya davet ederken "Ahmet Nur Çebi" ve "Yönetim istifa" tagleri, TT listesinde 1 numaraya oturdu.  Binlerce tweet atılırken yönetim protesto edildi.

GEÇEN SEZON KASIM AYINDA BİTTİ BU KEZ ŞUBAT

Beşiktaş 2 sezondur devrede havlu atıyor. Ahmet Nur Çebi başkanlığında futboldaki başarısızlık hız kesmeden devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Sivasspor'a da yenilerek lider Galatasaray'ın 12 puan gerisinde kaldı. Kartal böylece daha şubat ayının başında hedefsiz kaldı. Bu sezon Avrupa'ya katılamayan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda da son 16'da elenmişti.

PLANSIZLIK BAŞARISIZLIK GETİRDİ

Beşiktaş'ta bu yaşananlar ilk değil. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon da büyük umutlarla girdiği sezona erkenden veda etmişti. Şampiyonlar Ligi'nde 0 çeken Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde Kasım ayında alınan art arda yenilgilerle ligden koptu. Yalçın ile yollar ayrılırken 3 Aralık 2021'de göreve Önder Karaveli geldi. Karaveli'nin ardından Valerien Ismael takımın başına son 8 haftada geçerken Beşiktaş ligi 6. sırada noktaladı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki