AHMET NUR ÇEBİ ve EKİBİ MAZBATASINI ALDI!

Beşiktaş’ta gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulda, 8 bin 547 oyun 5 bin 9’unu alarak başkan seçilen Ahmet Nur Çebi ve ekibi yapılan törenle mazbatasını aldı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ekim 2019, Pazartesi

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi Dönemi Resmen Başladı

Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu, Divan Kurulu Başkanlığının düzenlediği mazbataları teslim alarak işbaşı yaptı.

Mazbatasını teslim alan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, yarın ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirecek ve görev dağılımını yapacak.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin mazbatasını Kongre Divan Kurulu Başkanı Uluç Gürkan ve Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk takdim etti.

TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Çok sağlıklı bir kongre geçirdiklerini ifade eden Başkan Ahmet Nur Çebi, “Seçime gelene kadar olan süreçte camiayı en iyi şekilde temsil eden Tevfik Yamantürk’e de teşekkür ediyorum. Aldığımız bu mazbatalar, aşık olduğumuz, değer verdiğimiz camiamızın bize verdiği süreli yetki belgesidir. Mazbata almak onur ve gururdur. Çünkü Beşiktaş'ı temsil edeceksiniz, bu onuru yaşayacaksınız ancak süreli olduğunu da unutmayacaksınız. Bu sürede ne kadar iş yaparsanız o kadar önemlidir. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için biraz sonra toplantıya başlayacağız. Bu benim 4. mazbatamdı ve Allah bana bu son mazbatamı başkan olarak almayı nasip etti. Herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz için hayırlı olsun, Allah yolumuzu açık etsin, Beşiktaş'ımızın da ömrünü uzun etsin” ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki