AHMET NUR ÇEBİ’NİN 13 AYDIR ÇÖZ(e)MEDİKLERİ!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Kasım 2020, Perşembe

Kurum ya da şirketlerin sorunlarını çözmek için, öncelikli durum tespiti yaparak bir strateji oluşturmak zorundasınız. Tabii gerçekten derdiniz YÖNETMEKSE!

Eğer zaman kazanmak ve ‘Kulağınızın Üzerine Yatmak’ gibi bir düşünceniz varsa, bu sefer bir DENETLEME FİRMASI bularak ‘ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR’ senaryosunu öne sürerek kazanabildiğiniz kadar zaman kazanırsınız. Aynen geçmiş dönemde Fikret ORMAN’ın ‘Yıldırım DEMİRÖREN Zamanını Araştırıyorum’ MASALIYLA 7,5 sene BEŞİKTAŞ camiasını uyuttuğu gibi.

BJK’nın sorunlarını tek-tek dilim döndüğünce, zamanım elverdiğince gündeme taşımaya çalışacağım. Açılımlarını da başka haber ve yazılarda aktaracağım. Neticede taktir, hem yöneten hem de yönetilenlerin. Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibinin ne kadar ÇÖZÜM odaklı olduğuna sizler karar verin.

Personel ve Sporcu Maaşları; Yoruma bile gerek yok. 7 aydır maaş alamayan sporcu ve emekçiler var. (DURUM ACİL)

Fulya Benzin İstasyonu: Fikret Orman döneminde, büyük restleşmeler yaşandı. Onlarca dava BJK’nın aleyhine sonuçlandı. Geçmişte Genel kurul ve üyelerinin alet edildiği bu büyük sorunda, Kulübün kasasından Milyonlarca Dolar tazminat ödemesi söz konusu. (ADI BİLE ANILMADI…) 

Kocaeli Birlikspor; Beşiktaş’tan ‘Pilot Takım Yapıyoruz’ denilerek söz konusu kulübe 1.3 MİLYON TL ödeme aktarıldı. BJK Kongre üyelerine, 10 MİLYON TL’lik bir anlaşma denilerek anlatıldı. (UNUTULDU MU?) 

KPMC (Geçmişten Hesap Sorma!); ‘DEVRİM YAPACAĞIZ’ vaadiyle göreve gelen mevcut yönetim, 13 ay geçmesine rağmen halen ‘Araştırma Devam Ediyor’ demekle yetiniyor. Eski yönetimle alakalı, yapılan tek bir suç duyurusu bile yok. (DEJAVU) 

Kurullar; Divan, Denetleme, Disiplin kurul başkan ve yönetimlerinin tamamı Fikret ORMAN dönemine ait kişilerden oluşuyor. ‘’Yapan Aynı-Göz Yuman Aynı’’ ("Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir." ALBERT EİNSTEİN)

İletişim; Tam 11 ay sonra, BJK İletişiminin kötü olduğunun farkına varılarak görev değişikliğine gidildi. Şimdilerde ise alınan garip bir kararla, bu bölüm Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’ye bağlandı. (İLETİŞİM YERLERDE) 

Abdullah Avcı’nın Tazminatı; Önce kulüpten gönderilme kararı verildi, sonra pazarlıklara başlandı. BJK’nın hukuken eli kolu bağlı! (BÜYÜK HATA)

Victor Ruiz; “Bırakmam Seni” Kampanyasından kazanılan tüm paralar, oyuncunun kontratında  ‘Ödenmeyen Ücretleri’ öne sürülerek KAÇMASINDAN kaynaklanan tazminatına gitti. (İŞ BİLMEZLİK) 

Futbol A.Ş; BJK’nın lokomotifi futbolda Erdal TORUNOĞULLARI neden A.Ş Başkanı oldu? Cenk SÜMER neden Murahhasa aza ve bu kadar yetkilerle donatıldı? Sonra neden vazgeçildi? Bundan sonra ne olacak, bilen yok. Şimdi her şey SİL-BAŞTAN yeniden yapılandırılacak. (BEŞİKTAŞ ZAMAN ve PARA KAYBETTİ)

Daha çok madde yazarım, yazmaya da devam edeceğim. Çünkü Asırlık Çınar BEŞİKTAŞ’ı yalnızca ‘’ÇOK PARA VERDİM’’ mantığı ile sistemsiz, ekipsiz, iletişimsiz, heyecansız ve hatalardan ders almadan yönetemezsiniz. Tüm yönetim, Bankalar Birliği Anlaşmasını beklemektesiniz biliyoruz ama BEŞİKTAŞ’ın Yarınları adına asıl tehlike de zaten burada!

O KONUYADA AYRICA DEĞİNİRİZ…

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL. 

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Devrim Deniz
19 Kasım 2020, Perşembe, 21:12
yazdıklarınızın bir bölümüne yüzde yüz katılırken..Yönetimi yapmamakla suçladığınız bölümleri reddediyorum..İçeriden kimlerden bilgi alıyorsunuz bilmiyorum ama kasıtlı olarak hala Divan, Denetleme, Disiplin kurul başkan ve yönetimlerinin tamamı özellikle orada tutuluyor..günü gelir nedenlerini de size bizzat açıklarım..saygılarımla




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki