Ahmet Nur Çebi'nin Kurtuluş Formülü!

Ahmet Nur Çebi, kurtuluş formülü olarak gördüğü projeyi hemen hayata geçiriyor...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ekim 2019, Salı

Türkiye’nin en büyük scout ekibini kurmak için harekete geçen Başkan Çebi, çılgın paralarla yapılan transferlere son verecek.

‘Az paraya doğru adam’ stratejisi hayata geçirilecek. Kulübün tek bir kuruşu bile çöpe gitmeyecek. Tarihe geçen kongrede rekor oyla Beşiktaş'ın 34. başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi hemen kolları sıvadı. 'Kurtuluş formülü' olarak gördüğü projeyi harekete geçirmek için düğmeye basan Başkan Çebi'nin ilk hedefi, Türkiye'nin en büyük scout ekibini kurmak.

POLİTİKA ARTIK DEĞİŞİYOR

'Az parayla doğru adam' stratejisini hayata geçirmeyi planlayan Çebi, çılgın bütçelerle yapılan transferlere artık son verecek. Hedef, kulübün tek bir kuruşunun bile çöpe gitmemesi.

HEMEN 110 MİLYON LAZIM!

Ateşten gömleği sırtına geçiren Başkan Çebi'yi çok zorlu bir görev bekliyor. Çebi ilk olarak UEFA'dan temiz kağıdı almak için ay sonuna kadar 110 Milyonluk kaynak yaratmak zorunda.

PERSONEL MAAŞ BEKLİYOR

Kulübün mayıs sonuna kadar ödemesi gereken rakam ise 470 milyon lira. Personelin 5 aydır biriken maaşları, futbol takımının kötü durumu da Çebi'nin diğer sıkıntıları.

FUTBOLCULARA PARA DOPİNGİ YAPILACAK

Beşiktaş yönetiminin çok kritik Braga ve Galatasaray maçları öncesinde futbolculara ödeme yapacağı öğrenildi.. Siyah-Beyazlı yönetim maaşları iki ay geriden gelen futbolculara böylece para dopingi yapmayı planlıyor.

Takvim
.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki