AHMET NUR ÇEBİ'NİN SÖYLEMİNE MÜNİH TÜRKGÜCÜ ÖRNEĞİ!

Ligden çekilen takımlarla oynanan maçlar için Beşiktaş'tan UEFA örneği...
Haberin yayılanma tarihi:25 Şubat 2023, Cumartesi

BAŞKAN ÇEBİ'NİN KONUŞMA KRİZİ DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ta Hatayspor ve Gaziantep FK'nın gelecek maçlarına çıkmayacak olması nedeniyle rakiplerinin 3 puan alacaklarından dolayı oluşan kriz sürmeye devam ediyor. Kara Kartal bu noktada sürpriz bir örnek hazırlığı içine girdi. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu aldığı kararla, iki takımın geçmiş maçlarının aynı şekilde kalacağını, kalan haftalarda ise rakiplerinin 3'er puan alacağını belirtmişti. Beşiktaş Kulübü ise bu karara itiraz etmeye devam ediyor.Konuyla ilgili olarak TFF ile temas halinde olan Siyah-Beyazlılar, başka kulüplerin de bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

HERKESİ İLGİLENDİRİYOR

TFF kararının hem üst sıraları hem de kümede kalma mücadelesini etkileyeceğini belirten Beşiktaşlı yönetimi, Hatayspor ve Gaziantep FK ile oynanan maçların geçersiz sayılması gerektiğini vurguladı.Bu durumun sadece kendilerinideğil tüm takımlarıilgilendirdiğinidile getiren Siyah-Beyazlılar,doğru uygulamanınUEFA ŞampiyonlarLigi yönetmeliği olduğunusavunuyor.

MÜNİH TÜRKGÜCÜ ÖRNEĞİ

Söz konusu yönetmeliğin 28 maddesinin 3. bendinde "Bir kulüp, grup aşamasındaki maçları tamamlamadan diskalifiye edilir veya herhangi bir nedenle yarışmadan çekilirse tüm maçlarının sonuçları geçersiz sayılır ve puanlar kaybedilir" ifadesi yer alıyor. Ayrıca benzer bir durum geçen yıl Almanya'da yaşanmış, 3. Lig'den çekilen Münih Türkgücü kulübünün o güne kadar oynadığı tüm maçlar geçersiz sayılmıştı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki