Akpom ve Aleksandar Prijovic Beşiktaş’ın Dündeminde!

Yunan gazeteci canlı yayında açıkladı: "Chuba Akpom ve Aleksandar Prijovic, Beşiktaş'a transfer olabilir"...
Haberin yayılanma tarihi:03 Aralık 2019, Salı

Yunanistan'ın en çok okunan gazetesi Gazzetta'nın yazarı Johnny Georgopoulos, Beşiktaş’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Chuba Akpom ve Aleksandar Prijovic ile ilgili edindiği son bilgileri açıkladı.

Akpom Beşiktaş’a geliyor mu? Aleksandar Prijovic transfer edilecek mi? Ayrıca Yunan gazeteci, Fenerbahçe’nin sol bekteki gözdesini de açıkladı.

İşte O Açıklamalar;

Akpom ve Aleksandar Prijovic Beşiktaş’ın gündeminde. Akpom’un Beşiktaş’a önerildiğini duydum. PAOK’ta istediği gibi başlayamadı. Akpom düzenli şekilde oynayamıyor. Beşiktaş’ın gol atacak oyuncuya ihtiyacı var. Ama Akpom daha çok ikinci forvet pozisyonunda. Doğrudan gol atan bir oyuncu değil. Klasik bir forvet değil işin özeti. Beşiktaş’ın bu oyuncuyla ilgilendiğini ve kendisinin önerildiğini biliyorum.

Georgopoulos: “Prijovic’in Beşiktaş’a transfer olma ihtimali daha yüksek”

Yolu Boluspor’dan geçmiş ve PAOK’ta oynayan stili Zlatan Ibrahimovic’e benzetilen Prijovic de Beşiktaş’ın gündeminde. Bu konuda net bilgilerimiz var. Bu transfer gerçekleşir mi bilemiyorum. Ama Akpom’a göre daha fazla öne çıkabilir. Gerçekleşme ihtimali daha yüksek. Ama Prijovic için Sporting Lizbon’un da devreye girdiğini biliyoruz.

Georgopoulos: “Prijovic, Suudi Arabistan’da mutlu değil”

PAOK’un Akpom ile ilgili 4-5 Milyon Euro beklentisi var. Prijovic konusunda Beşiktaş’ın şansı daha fazla bence. Oyuncu Suudi Arabistan’da Al İttihad ekibinde mutlu değil. Oradan kiralık olarak çıkışı söz konusu. Eski kulübü PAOK’a dönmesi de gündeme gelebilir ama PAOK’un mali açıdan bazı problemleri var. Bence başarılı bir oyuncu. Zlatan’a benzer özellikleri var. Beşiktaş’a transferinin olma ihtimali var.

“Sporting Lizbon da Prijovic transferinde devrede”

Sportig Lizbon da Prijovic’i takip ediyor. Suudi ekibiyle iyi bir sözleşmesi var. Fakat; Prijovic kendisini ispatlamak istiyor. Yeteneklerini tekrar göstermek istiyor. Beşiktaş’a transfer olması mümkündür. Son vuruş yapan, 18 içinde öldürücü vuruşlar yapan bir oyuncuya ihtiyacı var. Prijovic’in daha olası olduğunu düşünüyorum.

Georgopoulos: “Fenerbahçe, Konstantinos Tsimikas’ı takip ediyor”

Fenerbahçe’nin izleme ekibi Olympiakos’un maçını izledi. Orada Konstantinos Tsimikas’ı takip ettiler. Sol bekte oynuyor. Yunan oyuncunun transferine Fenerbahçe talip. Ama Olympiakos’un parasal açıdan beklentisi var. Fenerbahçe de bu oyuncuyla ilgileniyor. Fenerbahçe, bu oyuncuyu izledi. Bunu biliyoruz. Muhtemel bir transfer olabilir Fenerbahçe adına.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki