'ALACAKLI BORCU KİMİN ÖDEDİĞİNE KARIŞMAZ!'

BJK Kongre üyesi Mehmet OŞAR 'Toplu Aidat Ödemesi' iddiasıyla, yönetim kurulu tarafından disiplin kuruluna sevki konusunda açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Temmuz 2021, Pazartesi

Disipline Veriliş Neden Ve Sürecini Anlatırmısınız?

Çocukluğumdan beri gönül verdiğim Siyah-Beyaz renklere önce tribünlerde sonra da 2014 yılından beri Genel Kurul üyesi olarak inandığım hakkaniyette hizmet etmekteyim. Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu talebi ile yıllık aidat ödememizle ilgili disipline sevkimiz dikkat çekicidir. Beşiktaş’ımızın daha önemli öncelikleri varken yıllık aidatlar gibi bir konuya bu kadar mesai harcanması kulübümüze bir şey kazandırmadığı gibi birçok delegemizi de ciddi anlamda üzmüştür.

Neden Başkalarının Aidatlarını Siz Ödediniz?

Aidatların ödendiği döneme bakıldığı zaman ülkemizde Pandeminin ciddi anlamda pik yaptığı, ağır hasta ve vefat sayılarının çok yüksek olduğu dönemlerdir. Yurt dışına giriş çıkışlar yasaklı, 65 yaş üstü insanların sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde, dostlarımızın ricasına istinaden “Senin elinden geliyor, bizim aidatları da sen öde, biz sana ödemesini yaparız.” taleplerinden sonra Beşiktaşlı-Beşiktaşlının kardeşidir mantığı ile önce yakın dostlarımız daha sonra da ricaya binaen diğer dostlarımızın da isteğini kırmadan aidatlarını ödedik. Ancak bir süre sonra ödemelerimiz bize iade edildi. Biz de sahiplerine geri verdik.

Bu Durumdan BJK Zarar Gördü Mü?

Burada kulübümüz Beşiktaş hiçbir zarar görmemiş ve hiçbir problem de yaşamamıştır. İlgili kanunlarımıza da bakıldığında “Alacaklı borcun kimin ödediğine karışamaz.” ibaresi vardır. Bu sebeple disipline verilecek bir unsur oluşmamıştır. Ben Beşiktaş’ımızın Genel Kurul üyeliğini vicdanında, Beşiktaş aşkını çocukluğundan beri kalbinde yaşayan 55 yaşında bir insanım. Beşiktaş’tan sevdamdan başka hiçbir beklentim olmadığı gibi hiçbir derneğe ve yapıya da üye değilim. Beşiktaş’ın al-i menfaatleri neyi gerektiriyorsa hep onu yaptım, yapmaya da devam edeceğim.

Son Olarak Eklemek İstediğiniz

Şanlı camiamızda şu bilinmelidir ki; Hiçbir şerefli Beşiktaş delegesi, Beşiktaş’ın menfaatlerine ters bir kararda oyunu satmaz, hiçbir delegemizin oyu satılık değildir! Sayın Yönetim Kurulu üyemizin buna benzer söylemleri etik değildir. Bu tür söylemler Beşiktaş’ı temsil eden bir yöneticiye yakışmamıştır. Nihai olarak, Beşiktaş’ımızın çok daha önemli öncelikleri vardır. Sayın yönetim bütçeyi düzenlemeli, geçmişi incelemeli, geleceğe temiz bütçe için çalışmalıdır. Birlik beraberliği artırmalı, müzemizi “Şerefimizle-Hakkımızla” aldığımız kupalarla doldurmalıdır. Beşiktaş adını dünya markası haline getirmelidir. Böylesine önemli gündemler ve işler varken, aidatları incelemek, disipline vermek Beşiktaş’a fayda getirmeyeceği gibi birlik ve beraberliğe sekte vuracaktır.

DUYDUK MU?

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki