ANGARYA BİTTİ!

Ari BARUTOĞLU yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Eylül 2020, Cumartesi

Çok kıymetli yönetici büyüklerim; gözünüz aydın. Angarya bitti!

Gökhan ve Caner'in takımdan ayrılacağı, ocak ayından bu yana belliydi; umursamadınız. Burak'ın sözleşmesindeki fahiş rakamı ödeyecek durumumuzun olmadığını sağır sultan bile bilirken, yine ocak ayından bu yana olası bir ayrılık durumu için en ufak bir hamle yapmadınız.

Vida'nın, kazandığının kat be kat altındaki performansı, futbolu bir parça bilen herkesin malumuyken, bu oyuncunun satışı için gerekli adımları zamanında atmadınız, şimdi bedava bile gönderemiyorsunuz.

Ocak ayını geçtim. Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi şansı nisan ayında belirmeye başlamıştı. Kadro mühendisliği adına, o günden temmuz ayına kadar ne yaptınız? Muhtemelen hiç! Atiba'nın mukavelesini bile sezon açıldıktan sonra yenileyebildiniz!

Sonuç olarak önce çok gerekli olan 30 milyon Euro'luk gelirden olduk, dün de Uefa'dan elendik.Yukarıdaki durum tespitlerinden, Avrupa'daki organizasyonların sizlere angarya geldiği anlaşılıyor. Hadi gözünüz aydın, eziyet bitti!

Gelelim oyuna...

Yedek ağırlıklı bir kadroya ilave olarak, Lens denen yıl uğursuzunun 100 dakika sahada kaldığı bir Beşiktaş sahadaydı. Buna rağmen sistem yine çalıştı. Beşiktaş tek attı, beş tane kaçırdı. 6 numaralı yeni sistem çalışıyor beyler. Telaş etmeyin. Takım altmış dakika pas yaparak çıktı, önde bastı, çok koştu. Yorulma emarelerine, Ljajic ve Lens'in yokları oynaması da eklenince baskı yemeye başladı. Beş dakika dayanabilsek tur bizimdi, olmadı. Bir başka deyişle, Lens denen uğursuzun yerine Hasic  ya da Töre oynasaydı tur bizimdi. Ama sinyaller iyi. Oyun şablonu adına endişelenmeyin derim.

Bir paragraf da kaçırdığı penaltı yüzünden, cahil cühelanın hedefi haline gelen Welinton için açmak istiyorum. Sahada Tosic'i izler gibi izledim kendisini. Dorukhan'dan seken her topa, rakip santrfordan önce bastı. Ceza sahası içinde çok kritik müdahalelerle bir çok gol pozisyonunu önledi. Yeni partneriyle de ilk maçı olmasına rağmen, uyum içindeydi. Sizin anlayacağınız kaçırdığı penaltı bir yana, çok iyi bir performans sergiledi Welinton.

Sözün özü, Sergen Yalçın bu sistemi bozmaz, yönetim de sağ bek ve santrfor transferlerini layıkıyla tamamlarsa bu takımı ancak "derin oyunlar" durdurur.  Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin hakem destekli balon skorları sizleri yanıltmasın. Oyun şablonu olarak hepsinden öndeyiz. Sadece doğru mevkilere iki tane doğru adam lazım.

Son sözü de yönetim kurulundaki büyüklerimiz için kullanmak isterim.

Sizleri her ne kadar eleştirsem de bu kulübün son şansı olduğunuzun bilincindeyim. Göreve geldiğinizde ne kadar sevindiysem, geçen zaman zarfındaki hayal kırıklıklarım o denli büyük. Bundandır sıkı ve sert eleştirilerim. Sizlerin başarısız olması demek, kulübü satmak hatta peşkeş çekmek için aportta bekleyenlerin ekmeğine yağ sürülmesi demektir.

Lütfen buna müsade etmeyin.

Sevgiyle...

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki