ASPOR KANALINA AÇIK ÇAĞRI; KOVUN BU DENSİZİ!

A Spor yorumcusu: ”Weghorst’un ailesi sömürgeci”
Haberin yayılanma tarihi:01 Eylül 2022, Perşembe

SANANE KARDEŞİM....

A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı, Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst'un ailesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kınalı, Weghorst'un ailesiyle ilgili, "Bir ailenin o kadar parası olur mu. Bin 400 tane benzin istasyonları var" dedi. "Spor Medyası" programında gazete manşetlerini yorumlayan yorumcu Selahattin Kınalı, Beşiktaş'ın forveti Hollandalı Wout Weghorst'un ailesinin sömürgeci olduğunu söyledi.

"Benim için Weghorst'u kıymetli kılan zengin bir ailenin çocuğu iken bir oyuna karakter koymak. İsterse sezonu iki golle kapatsın." diyen Selahattin Kınalı şunları söyledi:

"Tabi ailesinin o kadar parayı nasıl kazandığının sorusunu da ekonomistlere, analistlere, anti emperyalistlere bırakmak lazım. Bir ailenin o kadar parası olur mu. Bin 400 tane benzin istasyonları var.Hollanda'nın nasıl bir emperyalist ülke olduğunu bugünkü kuşak bilmiyor olabilir. Hala da sömürgeleri var. Hollanda'nın Merkez Bankası'nda olan para Türkiye'nin milli hasılasının 5-10 katı.  Çok sömürgeci bir ülke. Güney Afrika'da yaptıklarını okusa insanlar Hollanda'dan soğur. Kişisel kariyer koyması kendi ailesini reddiyedir."

BÜYÜKBABASININ KURDUĞU ŞİRKETİ REDDETTİ

Wout Weghorst'un büyükbabasının kurduğu aile şirketi AVIA, Hollanda'da akaryakıt ve gaz perakendeciliği işini yapıyor. Wout'un ebeveynleri Astrid ve Frans ise evlatlarının şirkette çalışmasını istiyor. Ancak 4 çocuktan sadece biri şirkette çalışmayı kabul ediyor. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki