ATİBA GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

Atiba Hutchinson Beşiktaş’taki performansıyla yıldızlaşıyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Aralık 2020, Perşembe

Siyah-Beyazlıların En Fazla Forma Giyen İsim Olan Kanadalı Yıldızın İstatistikleri Göz Kamaştırıyor

Atiba, sadece bu sezon Beşiktaş’a tek başına 6 puan kazandırdı. Beşiktaş'ın 37 yaşındaki genç delikanlısı Atiba Hutchinson, ortaya koyduğu performansla adeta gençlere taş çıkarmaya devam ediyor. Bu sezon geride alan 9 haftada 720 dakikayla Beşiktaş'ın en fazla topla oynayan oyuncusu olan Atiba, 584 kez topla buluştu. 497 pas attı, bunların 469'ında başarı sağladı. 9 maçta sadece 32 isabetsiz pas verdi. Forma giydiği her dakika 1.44 pas veren Atiba, verdiği her 15.53 pastan ancak birisinde hata yaptı.

RAKAMLARI İNANILMAZ

Ceza alanına 13 top atıp 12 de topla oynayan Atiba, 2 de gol attı. Yani her 6 ceza sahasına girişinde gol yapmayı başardı. 7 kilit pas verip, 2 de asist yapan Kanadalı oyuncu 6 şutundan 3'üne isabet sağladı. Rakipten de 98 top karşıladı. Atiba attığı 2 golle Beşiktaş'a 4 puan kazandırırken, 2 asistle de yine 2 puana direkt etki etti. 9 haftada Atiba'nın Beşiktaş'a tek başına kazandırdığı puan 6 oldu. Bu rakamlar Kanadalı'nın yıldızını iyice parlattı.

1 NUMARA MESSI

İki idolüm var biri Dwight Yorke. Bu yüzden Manchester United'ı tutarım. Diğeri Zinedine Zidane Çok çalışıyorum ve her zaman pozitif olmaya çalışıyorum. Belki de bu yüzden beni seviyorlar. Sessiz sakin bir şekilde yapmam gerekeni yapıyorum. Beni sevmeyen insanları kazanma çabasında değilim. Yolda gördüğümde "Adamsın" diyorlar. Bu da benim için tarifi mümkün olmayan bir mutluluk.

PERFORMANSIM GENETiK

Çok büyük sakatlıklar yaşamadığım için şanslıyım. Belki bu performansım genetik de olabilir. Vücuduma en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum. İdman programlarımız da iyi gidiyor. Bazen tempoyu düşürmeniz gerekiyor. Tabii ki genç bir futbolcu gibi çalışamam, kendimi dinlendirmem gereken zamanlar oluyor.

AHTAPOT GİBİYİM

Elimdengelenin eniyisini yapmakisterim. Bazenkendimi ahtapotgibi hissediyorum.1-2 yıl dahafutbol oynarımsanırım. Tam olarakne zaman bırakırımdüşünmedim.Teknikdirektörlük içinçok fazla tecrübeedindim. Futbolubıraktıktan sonratakımda hocaolarak kalabilirim,bunu düşünüyorum.

ÇATIŞMALAR BAŞLASIN

Beni en çok motive eden tezahürat, 'Atiba Hutchinson, çatışmalar başlasın.' Bu tip tezahüratları duyduğunuzda enerjiniz ve motivasyonunuz artıyor. Beşiktaş taraftarı çok tutkulu, kulübü her daim en üst seviyede görmek istiyor.

Fotomaç

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki