Atiba Hutchinson Zirveyi Kaptırmıyor!

Beşiktaş’ın 37 yaşındaki tecrübeli ismi Atiba Hutchinson, antrenmanlarda da performans olarak zirveyi kimseye bırakmıyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Şubat 2020, Çarşamba

REKORLARIN ADAMI

Kara Kartal’ın bu sezon 21 mücadelesinde forma giyip 4 gol ve dört asistlik performans sergileyen Kanadalı oyuncu, takım çalışmalarının da ön plana çıkan ismi olmaya devam ediyor.

Beşiktaş’ın 37 yaşındaki ön liberosu Atiba Hutchinson, yaşın sadece bir sayı olduğunu göstermeye devam ediyor.

Başarılı oyuncu, dünkü idmanın da en dikkat çeken ismi olup performans olarak da zirveyi kimseye kaptırmadı.  Atiba Hutchinson, Beşiktaşlı taraftarlarla yemekte buluşarak onların sorularını yanıtladı.

1.628 dakika sahada kalarak Beşiktaş'ın son kalesi olarak görülen Atiba, 37 yaşına rağmen gösterdiği performansla adeta gençlere taş çıkartıyor.

Beşiktaşlı tarafarların Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili sorduğu soruya yanıt veren Kanadalı futbolcu, "Trabzonspor maçları bizim hep zevkli geçiyor." yorumunda bulunurken, taraftarların ondan gol bekliyoruz demesi üzerine, "umarım atarım" yanıtını verdi.

Futbol oynamayı bıraktıktan sonra burada kalmayı düşünüyor musun sorusuna da yanıt veren Atiba, "1-2 sene daha buradaki gidişata göre oynamayı düşünüyorum. Antrenörlük için kesin bir şey yok ama kulüple görüşüyorum ve antrenörlük ihtimali aklımın bir kenarında hep bulunuyor. Çocuklarım burada doğdu, 6 yıldır buradayız ve mutluyuz." sözlerini dile getirdi.

Fanatik 

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki