Avcı İstedi Beşiktaş Avrupa Defterini Kapattı!

8 as oyuncusu ve teknik direktörü Abdullah Avcı'dan yoksun olarak Portekiz'e giden Beşiktaş, Braga'ya elenmekten kurtulamadı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Kasım 2019, Cuma

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. maçında Portekiz'in Braga takımına deplasmanda 3-1 yenildi.

Oynadığı 4 maçı da kaybeden Siyah-Beyazlılar, gruptan çıkma şansını kaybetti.

LENS KIZARDI

Braga Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, 14. dakikada Paulinho ile 1-0 öne geçti. Siyah-Beyazlı temsilcimiz, Boyd ile 29. dakikada skoru eşitledi: 1-1 36. dakikada Paulinho, Braga'yı yeniden öne geçirdi: 2-1 Mücadelenin Litvanyalı hakemi Gediminas Mazeika, 44. dakikada skandal bir karara imza attı. Mazeika, bu dakikada topa müdale ederken rakibini düşüren Beşiktaşlı Lens'e direkt kırmızı kart gösterdi.

İlk yarı ev sahibi Braga'nın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

10 kişi kalmasına rağmen önemli pozisyonlar yakalayan temsilcimiz Beşiktaş, aradığı golü bulamadı. Ev sahibi Braga 80. dakikada Eduardo ile skoru 3-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Beşiktaş, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

BEŞİKTAŞ'IN ŞANSI KALMADI

Oynadığı 4 maçta da mağlubiyet yaşayan ve sıfır puanla son sırada kalan Siyah-Beyazlı takım, son iki hafta öncesi gruptan çıkma şansını yitirdi. Braga ise puanını 10'a çıkardı. İstanbul'da oynanan karşılaşmada da Beşiktaş, rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Etiketler: UEFA   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki