Başkan Açıkladı 'Beşiktaş UEFA'ya Gidemeyebilir!'

BJK Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ, Hayatta Beşiktaş radyosuna konuk oldu...
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2019, Cumartesi

''UEFA'ya Gidememekse Gidememek Acı Ama Gerçek!''

Nur Çebi yaptığı açıklamada, mali sorunlar yüzünden Avrupa kupalarına katılamama durumları olduğunu açıkladı.

YENİ FİNANS MODELLERİ ARANIYOR

 "Kasamıza gelen 1 lira para yok. Yöneticilerimizin katkılarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yeni bir finans formülü arıyoruz. Bu yoldan beraber çıkacağız. UEFA'ya gidememekse gidememek. Acı ama gerçek. Ben popülist konuşmuyorum." ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Ocak ayında Talisca ve Cenk Tosun isimlerinin sorulması üzerine Çebi, "Ben de Cenk Tosun ve Talisca'yı Beşiktaş'ta görmek isterim ama öyle bir şey yok, o dönem kapandı" dedi.

"TFF 'TRANSFER YAPAMAZSIN' DİYOR"

"2 transfere ihtiyacımız var. Santrfor ve orta saha 6 yada 8 numara olabilir. TFF'nin şu anda bize müsade etmediğini ilk ben açıklayayım. "Bu bütçe ile transfer yapamazsınız" diyor. Elimizdeki oyunculardan göndermemiz gerekiyor. Bunun içinde banka da var. Geçen yaz yapmamız gereken 16 Milyon Euro'ya yakın transfer yüzünden limitimiz aşılmış. Satış olmadan transfere izin verilmiyor. Lisans kurulu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunu aşmamız gerekiyor. "Sorunlar gerçekten çok büyük. Diğer kulüplerde de bu var. Taraftar ve yönetici beraber olmak zorunda. Eğer Beşiktaş camiası bizim yanımızda olmayı bırakırsa ben dizlerimin üzerine çökerim. Çıkarsak beraber çıkacağız." 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki