Başkan Ahmet Nur Çebi BJK Engelli Basketbol Takımını Sahipsiz Bırakmadı!

Uzun zamandır 20 yıldır maç ve idman yaptıkları salondan başka bir yere gönderilmesi düşünülen BEŞİKTAŞ Engelli Basketbol takımı ile ilgili alınması düşünülen bu karar, Başkan ÇEBİ’den geri döndü.
Haberin yayılanma tarihi:12 Temmuz 2021, Pazartesi

‘BU TAKIM BİZE ONURSAL BAŞKAN SEBA’NIN EMANETİ’

Yapılan son yönetim kurulu toplantısında Engelli Basketbol takımının camia içinde çok özel bir yeri olduğuna değinen Ahmet Nur ÇEBİ “Tasarruf yapma dönemiminde olduğumuz doğru, ancak bu takım bize Süleyman SEBA’nın emaneti. Gerekirse arada ki masraf farkını ben cebimden karşılarım. Bu projeyi durduralım.” diyerek konuya son noktayı koydu. Başkan ve Yönetim Kurulu’nun aldığı bu kararın, Engelli Basketbol takıma tebliğ edildiği gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU HAFTALAR ÖNCE UYARDI

Medya Kartalı Grup & Duydum.com yaptığı özel haber ve yazılarla, Beşiktaş yönetimini haflara önce uyarmıştı. Uzun yıllardır idman ve maçlarını yaptığı yuvalarının, tekrar kendilerine verilmesini sağlayan BJK Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkürü bir borç biliriz.

İşte O Haber

Ahmet Nur ÇEBİ ve BJK Yönetim Kurulu Üyeleri Yarın Gerçekleştirilecek Toplantıda Siyah-Beyazlıların Tarihinde Görülmemiş Bir Skandala İmza Atmak İçin Hazırlık Yapıyor

Duyduk Mu & Medya Kartalı’nın edindiği bilgiye göre; Salı günü toplanacak Başkan ve yönetim kurulu, Süleyman SEBA spor kompleksinden BJK Engelli Basketbol takımı ve Basketbol alt yapı sporcularını başka salonlara göndererek yalnızca sorumluluğunu Mesut ÇEBİ’nin yürüttüğü Hentbol takımına tahsis edecek.

BU SKANDAL TALEP KİMDEN GELDİ?

Uzun zamandır neredeyse yüzlerine bakılmayan BJK Amatör şubelerde ki başıboşluk, her geçen gün Siyah-Beyazlı camiada biraz daha gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Tüm amatör şubeler kâğıt üzerinde As Başkanlardan Fatih Hakan AVŞAR’mış gibi gözükse de, yönetim kurulunun aldığı bir kararla diğer yöneticilere de birer-ikişer amatörlerin dağıtıldığı öğrenildi. Resmi siteden hangi yöneticinin hangi şubeden sorumlu olduğu ise her nedense açıklanmıyor. Onursal Başkan Süleyman SEBA’nın kendisinden sonra gelen yönetimlere miras bıraktığı Engelli Basketbol Takımını, on yıllardır antrenman ve maç yaptığı salondan kimin çıkarmak istediği merak konusu.

YAPMAYIN!

- Ülke ve Kulübümüze Türkiye ve Avrupa’da sayısız başarı kazandıran, BJK Engelli Basketbol takımının yuvalarını ellerinden almayın.

- Siyah-Beyazlıların belki de yarınlarında tarih yazacak Basketbol takımı Alt yapısında ter döken gençlerimizi, salonlarından koparmayın.

Başkan Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetim kurulu üyelerinin bu yanlıştan döneceğini umuyor ve Süleyman SEBA spor salonunun, yalnızca Mesut ÇEBİ’nin sorumluluğunda bulunan Hentbol takımına tahsis edilme fikrinden bir an önce vazgeçileceğini ümit ediyoruz.
 

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki