BAŞKAN ÇEBİ ''SÜREÇ KÖTÜ GİDİYOR

Beşiktaş'ın amatör branşlarımız için yaptığı sponsorluk anlaşmalarının lansmanı, başkan Çebi, yönetim Kurulu Üüyeleri, sponsorlar yönetim kurulu başkanları ve üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla Dolmabahçe'de gerçekleştirildi...
Haberin yayılanma tarihi:14 Aralık 2022, Çarşamba

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

“Öncelikle bir Beşiktaş taraftarı, sonra Beşiktaş yöneticisi ve en sonunda da Beşiktaş Başkanı olarak, camiamız için kurduğum en büyük hayallerimden birisinde çok önemli bir adım attık. Biliyorsunuz, amatör spor branşları, hem özellikle gençlerimizin beden ve ruh sağlığı için paha biçilmez alanlardır hem de uluslararası arenada ülkemize saygınlık kazandıran branşlardır ama yine bildiğiniz gibi maalesef gelir getiren alanlar değillerdir. Bugün aramızda bizim için gerçekten kahraman olan Beşiktaş dostları var… Gün onları tanıtma ve onurlandırma günü. Bu yol arkadaşlarımız, profesyonel futboldaki gibi bir sponsorluk kazancını elde edemeyeceklerini bilmelerine rağmen sorumluluk alarak amatör branşlarımıza destek olan 28 sponsor firmanın değerli yöneticileridir. Bu gerçek bir yol arkadaşlığıdır. Bu dostlarımızın verdiği destekle 100 milyon TL’lik bir kaynak yarattık ve bu adım; çok daha büyük bir hamlenin ilk adımıdır. Gerisi gelecek.

"BASKETBOL BİRAZ KARIŞIK"

Basketbol, amatör mü, profesyonel mi belli olmayan bir branş. Gelirler neredeyse sıfıra yakın. Skor anlamında kötü giden bir süreç var. Bazı şeyleri başarmak için acı çekmeye katlanmak lazım. Rakiplerimizin önemli sponsorları var ya da güçlü şirketlerin takımları olarak mücadele ediyorlar. Biz camiamızın desteğiyle onlarla mücadele edebiliriz. Önce salonumuzu ağzına kadar doldurmalıyız. Saha sonuçları çabucak düzelir. Bandırma’dan aldığımız oyunculardan NBA’ye, yüksek bedellerle başka kulüplere giden oyuncularımız oldu. Arkada daha on dört sporcumuz var. Bu gençlerimizin kıymetleri zamanla ortaya çıkacak. Günlük ve anlık mutluluklar için değil, Beşiktaş’ın geleceği için buradayız. Beşiktaş gelecekte dimdik ayakta kalacak.

PAYİDAR 1903 PROJESİ

“Payidar 1903” isimli özel bir Anma Koleksiyonu’nu da kısaca tanıttı. Bunun bir dayanışma projesi olduğunu özellikle vurgulayan Çebi; “Yıllarca saklayacağınız ve sergileyeceğiniz el yapımı bir sanat eseri bu. Kulübümüzün ve elbette asaletin sembolü Kartal Heykeli ana figürlü ve sadece 1903 adet üretilecek bu özel koleksiyon; ülkemizin önemli mücevher üstatları tarafından, 1530 gr 925 ayar gümüş, 22 ayar altın kaplama şeklinde tamamen el yapımı olarak tasarlandı. Ayrıca, “Payidar 1903”ün, 1881 numaralı koleksiyonu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına Beşiktaş JK Müzesi’nde özel kaidesinde sergilenecek ve bu kaidede Payidar 1903 Koleksiyonu’na teveccüh gösteren kişi ve kurumların isimleri ve sayı numaraları; izinleri doğrultusunda nakşedilecek. Payidar 1903 Koleksiyonu’nun tüm gelirleri amatör branşlara harcanacaktır. İçinden geçtiğimiz günler, her zamankinden fazla camiamıza, gençlerimize, amatör branşlara destek olma zamanıdır.”

''SÜREÇ KÖTÜ GİDİYOR"

"Kötü giden bir süreç var, skorlar açısından kötü giden bir süreç. Mutluluk bekliyorsanız acı çekmeyi bilmeniz lazım. Diğer konularda baktığınızda rakiplerimize, isimlerini vermek istemiyorum, arkalarında müthiş büyük sponsorluklar var, kurumsal anlamda şirketlere ait basket takımları. Beşiktaş bir şirkete ait olmadığı için kendi camiasının desteğiyle başarılı olabilir. Akatlar, ağzına kadar dolacak. Oradaki ilgiye göre sponsorluklar gelecek. Basketle ilgili kendi açımızdan şunu düşünüyoruz; bu sonuçlar çok hızlı şekilde düzelir."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki