BAŞKAN ÇEBİ YÖNETİM KURULUNU LAV ETTİ!

Beşiktaş'ta Divan Kurulu'nda Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün açıklamaları sonrasında ortalık karıştı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2022, Çarşamba

Beşiktaş’ta Gergin Bir Süreç Devam Ediyor

Yapılan Olağanüstü Divan Kurulu’nda konuşulanlar, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ün resmen olmasa da başkanlık için kolları sıvadığını göstermesi ortalığı karıştırdı. Bir de buna “Ahmet Nur Çebi, TFF başkanlığına hazırlanıyor” iddiası ortaya atınca kulüp iyice gerildi. 

Tüm Bu Gerginliği Ortasında Beşiktaş’tan KAP’a Sürpriz Bir Açıklama Gönderildi

"En az 5 en çok 9 şeklinde belirtilen Yönetim Kurulu üye sayısı sınırlarının en az 5 en çok 15 olarak, yönetim Kurulu 5 üyeden oluşursa 3 üyenin, 7 üyeden oluşursa 4 üyenin, 9 üyeden oluşursa 5 üyenin iştirakiyle toplanır ve kararlarını toplantıya katılanların çoğunluğu ile alır. şeklinde yer alan toplantı ve karar nisabına ilişkin kısmın Yönetim Kurulu üye tam sayısının çoğunluğu ile toplanır ve kararlarını toplantıda hazır bulunan üyelerin çoğunluğu ile alır.”

Bu İfadeler İki Anlamda Önemli…

* Kısa süre önce Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ yönetimine daha fazla isim sokmak için sayıyı 12’ye çıkarmıştı. Beşiktaş’ta bu sayı 15’e çıkabilecek.

* Daha öncemlisi ise şu anda Sportif AŞ’den bir karar çıkması için gereken çoğunluğun salt çoğunluğa dönüşmesi.

İki madde de çok kritik. Bir yandan “Çebi vakıf yöneticileri ile değil de Sportif AŞ’deki isimlerle kulübü yönetecek. Yönetim kurulunu adeta lav etti” iddiasını yarattı. Diğer yandan ise, “Çebi artık bir karar alabilmek için çoğunluk aramak zorunda değil. Tek başına bile karar çıkarabilecek” konuşmalarına neden oldu.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki