BAŞKAN ÇEBİ'DEN 400 MİLYON LİRALIK KEFALET!

Beşiktaş Kulübü’nün geçmiş dönemlerden kalan transfer, menajerlik ve bir takım ödemeler yüzünden UEFA ile çeşitli kurumlardan gelen tebligat ve hacizlere Başkan Ahmet Nur Çebi el koydu...
Haberin yayılanma tarihi:28 Mart 2021, Pazar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Gelecek Olası Hacizleri Kişisel Kaynaklarıyla Önledi

Daha önce UEFA başta olmak üzere çeşitli kurumlara 300 milyon TL ödenmek zorunda kalınması üzerine şahsi kefaletini ortaya koyarak büyük bir krizi çözen Ahmet Nur Çebi, cuma günü 100 milyon TL’lik bir kefalet daha verdi. Böylece UEFA’dan gelmesi olası para kesintisi cezasının önüne geçildi.

Çebi daha önce, UEFA başta olmak üzere çeşitli kurumlara 300 Milyon TL ödenmek zorunda kalınması üzerine şahsi kefaletini ortaya koyurak büyük bir krizi çözmüştü.

Geçtiğimiz günlerde de UEFA’nın, Finansal Fair Play anlaşmasına uymadığı ve finansal ihlal yaptığı gerekçesiyle kulübe yaptırım uygulayacağını açıklaması üzerine Çebi bir kez daha elini taşın altına koydu.

‘Zorluklara Karşı Savaşıyoruz’

Başkan Çebi, cuma günü kişisel kefalet vererek 100 Milyon TL’lik ödeme yapılmasını sağladı. Böylece Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılması halinde gelirlerinin yüzde 15’ine en koyulması tehlikesini bertaraf etti. Beşiktaş’a geldiği günden bu yana sürekli ekonomik kaynak arayışlarında bulunduklarını belirten Ahmet Nur Çebi “Beşiktaş Kulübü’nün borçları konusunda yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte savaşıyoruz.Bizler gelip geçiciyiz ama 118 yıllık çınarın yıkılmasına ve zarar görmesine asla izin vermeyiz. Tüm camianın, bizler kadar taşın altına elini sokması gerekir” dedi.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki