BATSHUAYİ GÜVEN VERDİ!

Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi, Sporting maçı öncesinde yapılan takım çalışmalarında ortaya koyduğu etkili performansla güven verdi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ekim 2021, Salı

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Portekiz ekibi Sporting'i konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti.

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma ile istasyon koşularıyla başlayan antrenmanda bir süre çeşitli pas ve top kapma çalışmaları yapan futbolcular, dar alan idmanlarının ardından taktik programa geçti. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.Takımın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, takım çalışmasındaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekti.

Hücumda Büyük Destek

Son olarak Başakşehir filelerine 1 gol gönderen tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ndeki etkisiz görüntüsünü Sporting kapışmasında bozmak istiyor. Takımla yapılan idmanlardaki yüksek form grafiğiyle teknik ekibe güven veren Batshuayi, ek olarak bireysel olarak da çalışıp zorlu 90 dakikaya en iyi şekilde hazırlanıyor. Miralem Pjanic ve Alex Teixeira, kanatlardan da Rachid Ghezzal ile Cyle Larin'in desteğini maç boyunca hissedecek olan Belçikalı golcü, taraftarı önünde çıkacağı maçta atacağı gollerle takımına galibiyeti getirmek için elinden geleni yapacak.

Fanatik 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki