BEŞİKTAŞ ABDÜLKERİM BARDAKÇI'YI BEKLİYOR!

Kara Kartal da, transferde ilk hedef savunma...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mayıs 2022, Salı

Vida’nın Ayrılması Serdar’ın Takımda Düşünülmemesi Sonrasında Kadrosunu Yerli Bir Stoper İle Takviye Etmek İsteyen Siyah Beyazlılar Konyalı Savunmacıyı Almak İstiyor

Kartal’ın Abdülkerim’in şartlarını sorması bekleniyor. Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren futbolcular tek tek takıma veda ederken 2022-23 planlaması için çalışmalar hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Ljajic, Douglas, Lens, N’Sakala, Vida, Oğuzhan, Serdar, Mehmet Topal, Gökhan Töre ile devam etmeme kararı alan Siyah Beyazlıların Türkiye’den kadrosuna katmayı istediği tek futbolcu var; Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı.

YABANCI SINIRI ÖNEMLi ETKEN 

Vida’nın vedası Serdar Saatçı ile ayrılık kararının alınmasının ardından transferde öncelikli olarak forvet ile birlikte stoper bölgesine takviye yapmayı düşünen Beşiktaş, Konya ile başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki futbolcuyu istiyor. Yabancı sayısının azaltılacak olması da Abdülkerim’i tercihinde rol oynuyor. Transferdeki en büyük engel ise 2025’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu Konya Teknik Direktörü İlhan Palut’un bırakmak istememesi.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki