BEŞİKTAŞ AND İÇTİ!

Beşiktaş'ta futbolcular galibiyet yemini etti: "Biz şampiyon olacağız!"
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2021, Pazartesi

OYUNCULAR SÖZ VERDİ

Medipol Başakşehir ve Sporting Lizbon yenilgilerini unutturup yeni bir çıkış yapmak isteyen Beşiktaş'ta futbolcular galibiyet yemini etti. Tesislerde hocaların katılmadığı toplantıda takımın eskileri ve tecrübeli oyuncuları Necip, Oğuzhan, Vida ve Atiba'nın önderliğinde toplanan futbolcular kötü gidişi durdurmak için söz verdiler.

"Yenilen Gollerde Kimseyi Suçlamaya Gerek Yok"

Lizbon maçında yenilen basit golleri de masaya yatıran oyuncular, "yenilen bu gollerde kimseyi suçlamaya gerek yok. Hepimizin ortak hatası. Kornerler atışlarında herkes adamını tutmalı, bir anlık kaçırmanın cezası ağır oluyor. Bunları unutalım artık.

"Biz Şampiyon Olacağız"

Derbi bizim için büyük fırsat, büyük maçlarda iyi oynayan bir takımız. Taraftarımıza galibiyet armağan ederek moral bulalım. Bu sezon da biz şampiyon olacağız" dediler.

Savunmaya Uyarı

Futbolcuların kendi aralarındaki görüşmeden sonra teknik direktör Sergen Yalçın da savunma oyuncularıyla ayrı bir toplantı yaptı. Bütün defansın katıldığı toplantıda, "son dönemde rakiplere çok fırsat tanıyoruz. Arkaya ve araya atılan her top tehlike yaratıyor.

"Kim Kimi Tutacak Kaçırmasın"

Ayrıca son maç duran toplardaki sıkıntımızı ortaya koydu. Anlık konsantre kaybının sonucu ağır oluyor. Kim kimi tutacak kaçırmasın" dediği öğrenildi.  Yalçın ayrıca boş alanda iyi işler yapan Kerem ve Halil gibi isimlere de dikkat çekti. Bu arada Yalçın Ghezzal ve Larin'e de beklere daha çok yardım etmesini Galatasaray'ın buradan etkili gelen bir takım uyarısını yaptı.

Prim Başkana Bağlı

Normalde prim sistemini sezon başı oyuncuların aldığı maaşlara göre belirleyen yönetim, derbi için maçın sonucunu bekliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 3 puan alınması halinde özel primi kendi açıklayacağı bu rakamın da adam başı 40 ile 50 bin arasında olacağı belirtildi.

Muhtemel 11

Ersin - Rosier, Vida, Necip, Rıdvan - Josef - Ghezzal, Alex, Pjanic, Larin - Batshuayi

Ajansspor

Etiketler: Derbi   gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki