BEŞİKTAŞ BÖYLE SOYULUYOR!

Beşiktaş tribünlerinde bir dönem amigoluk yapan daha sonra Fikret Orman ve yandaşları tarafından kendisine Kartal Yuvası açılıp işletmesi verilen M. K isimli kongre üyesi ve dernek Başkanı, Siyah-Beyazlı kulüpte yapılan incelemelerde "Yok artık' dedirtti...
Haberin yayılanma tarihi:03 Eylül 2020, Perşembe

BEŞİKTAŞ'IN ZARARI 1 MİLYON TL

Son günlerde sosyal medyada Fikret Orman ve Serdal Adalı'yı destekleyen bazı dernek baskanı ve kongre üyesiyle muhalif söylemlerde bulunan ve sürekli eleştirilerde bulunan M.K isimli amigonun iki yıl önce kulüpten 1 Milyon TL'lik Kartal Yuvası ürünü aldığı belirlendi. Bu ürünlerin sadece 200 Bin TL'sini  ödeyen eski amigo ve bugüne kadar ödeme yapmadığı belirlendi. Beşiktaşlı yetkililer geçtiğimiz hafta ''800 Bin TL'lik ürünü iade edin'' ricasında bulundu. Beşiktaş'ın söz konusu dönemde sorumlu yöneticisinin, Hüseyin Mican olduğu öğrenildi. 

Mağaza Kapı Duvar

M.K'nın bir gecede 600 Bin TL'lik malı başka bir yere kaldırdığı ve yetkililere, '' Elimde 200 Bin TL'lik mal var, gelin alın'' diyerek mağazayı terk ettiği belirlendi. Beşiktaş Kulübü de bu gelişme üzerine M.K'ya dava açtı. Kartalhaber'e açıklamada bulunan Beşiktaşlı bir yönetici, ''Bu arkadaşın Fikret Orman'ı neden çok sevdiğini ve desteklediğini biz de sonradan öğrendik. Yaşadığımız olay bildiğiniz soygun. Maalesef buna benzer vakalar var. Bu tip olaylarla karşılaştığımızda yardım kampanyasında cefakar taraftarımızdan kısa mesaj istemeye bile utanıyoruz'' dedi.

Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki