BEŞİKTAŞ DERBİYE 6 EKSİKLE ÇIKACAK!

Siyah Beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, derbide 6 futbolcusundan yararlanamayacak...
Haberin yayılanma tarihi:08 Mayıs 2021, Cumartesi

Bu sezon şampiyonluğun düğümünü çözecek olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi şok gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

40. haftada oynanacak derbi, 8 Mayıs 20.30'da Türk Telekom Stadyum'unda oynanacak. Maçın hakemi ise Cüneyt Çakır olarak açıklanmıştı. Dev maç öncesinde alınan son dakika bilgisine göre, Aboubakar ve N'Koudou, Galatasaray derbisinde kadroda yer almadı. Son haftalarda Aboubakar'ın yokluğunda takımın gol yükünü sırtlayan isimlerden birisi haline gelen N'Koudou, son oynanan 7-0'lık Hatayspor maçında takımın golünü atan isimlerden birisiydi. Karşılaşmadaki iyi performansının ardından ikinci yarı yaşadığı sakatlık nedeniyle riske edilmemek için oyundan alınan N'Koudou, Galatasaray derbisinde kadroya alınmadı.

Son Haftalarda Sakatlığı Devam Eden Aboubakar Kadroya Alınmayan Bir Diğer İsim Oldu

Tedavisi tamamlanan ve takımla birlikte antrenmanlarda yer alan Gökhan Töre ise Galatasaray karşısında şans bulması durumunda oynayabilecek. Aboubakar'ın yokluğunda Sergen Yalçın'ın gol yollarındaki en önemli kozu, Hatayspor filelerini 4 kez havalandıran Larin olacak.

BERNARD MENSAH SAKATLIĞI NEDENİYLE DERBİDE YOK

Beşiktaş, Ganalı oyuncu Bernard Mensah'ın dün gerçekleştirilen antrenmanda sakatlandığını ve çekilen MR sonrasında sağ uyluk arka adelesinde ödem tespit edildiğini bildirdi. 26 yaşındaki oyuncu teknik ekibin kararı doğrultusunda Galatasaray derbisi kadrosundan çıkarıldı.

DERBİ KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Ajdin Hasic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Kevin Nkoudou, Oğuzhan Özyakup ve Bernard Mensah Galatasaray derbisi kadrosunda yer almadı.

Sabah

Etiketler: Derbi   gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki