BEŞİKTAŞ DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZIN PEŞİNE DÜŞTÜ!

Beşiktaş, Paulinho'yu transfer ederek güçlenmek istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:08 Mayıs 2021, Cumartesi

Gelecek Sezon Avrupa'da Başarı Hedefleyen Beşiktaş'ın Dünyaca Ünlü Bir Yıldızın Transferi İçin Girişimlerde Bulunduğu Öne Sürüldü

Süper Lig'de şampiyonluğa çok yakın olan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir kadro için çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ın orta sahasını dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirebileceği belirtildi. Brezilya basını Beşiktaş'ın 32 yaşındaki Paulinho ile ilgilendiğini iddia etti.Yahoo Esportes' te yer alan habere göre kariyerini Çin Ligi takımlarından Guangzhou Evergrande'de sürdüren Paulinho Avrupa'ya dönmeye hazırlanırken, oyuncuya en ciddi teklif Beşiktaş'tan geldi. Beşiktaş'ın yanı sıra üç Avrupa kulübünün daha ilgilendiği Paulinho daha önce Tottenham ve Barcelona'da oynamıştı.

Çin'e Gidemiyor Corinthians'a Dönmüyor

Paulinho'nun eski takımı Corinthians'a dönebileceği iddiaları üzerine  Yahoo Esportes'a açıklama yapan üst düzey bir Corinthians yöneticisi Paulinho'nun geri dönme ihtimalini sıfır olarak nitelendirdi. Yıldız oyuncunun kariyerini Avrupa'da sürdüreceğini belirten yönetici, takım ismi vermekten kaçındı.

MUHTEŞEM KARİYER

Çin'de forma giyen Brezilyalı oyuncuların yaşadığı vize probleminden dolayı ülkesine kalan ve evde olmasına rağmen 14 Milyon Euro'luk ücretini kazanmaya devam eden Paulinho, 2017-2018 başında 40 Milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu. Ligde 34 maçta 9 gol atan oyuncu şampiyonluk yaşamıştı. 2019'da döndüğü Guangzhou Evergrande'de 29 maçta 20 gol kaydeden yıldız oyuncu orta sahadaki iki yönlü oyunuyla fark yaratıyor. 55 kez giydiği Brezilya Milli Takımı formasıyla 13 gole imza atan Paulinho, ülkesiyle 2013 yılında düzenlenen Konfederasyonlar Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Goal

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki