BEŞİKTAŞ ENERJİSİNE GÜVENİYOR!

Süper Lig’e verilen milli ara öncesi Medipol Başakşehir (0-1) ve İstanbulspor’la (2-2) oynadığı maçlarda 5 puan kaybeden Beşiktaş bugün sahasında Fenerbahçe’yi konuk edeceği derbiyi düzlüğe çıkış için büyük bir fırsat olarak görüyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ekim 2022, Pazar

Siyah-Beyazlı Takım Kritik Randevudan Galibiyetle Ayrılarak Taraftarının Yüzünü Güldürmek Ve Rahat Bir Nefes Almak İstiyor

Teknik Direktör Valerien Ismael dev müsabaka öncesi oyuncularıyla tesislerde gerçekleştirdiği son toplantıda hem rakip analizi yaptı hem de galibiyet istedi. Son iki maçta kaybedilen puanlar nedeniyle derbiyi kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Ismael’in, “Bu maçı kendi taraftarımızın önünde oynayacak olmamız büyük bir avantaj. Bildiğiniz gibi seyircimiz tüm biletleri bitirdi ve bizi desteklemek için tribünleri dolduracak. Takım bütünlüğü içinde, yüksek enerjiyle ve son dakikaya kadar kazanma isteğiyle oynarsak hedefimize ulaşırız. Son iki maçta üzdüğümüz taraftarımızı evlerine bu kez mutlu gönderelim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Son Taoplantı

Siyah-Beyazlı teknik adamın, oyuncularından maça coşkulu ve tempolu bir başlangıç yapmalarını istediği de belirtildi. Derbi maçlarda skor üstünlüğü yakalamanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Valerien Ismael’in, “İlk yarıda atacağımız bir gol bize galibiyetin de kapısını açacaktır. Ancak golün gecikmesi de kesinlikle strese yol açmamalı. Sabırlı ve kazanma isteğiyle oynamaya devam etmeliyiz” diye konuştuğu kaydedildi.

Ghezzal Sahne Alıyor

Kartal’da Rachid Ghezzal’ın forma hasreti bitiyor. Ayak tabanındaki sakatlık yüzünden Süper Lig’de oynanan son 5 maçta forma giyemeyen Cezayirli futbolcu, Fenerbahçe derbisiyle sahalara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Alanyaspor’la 14 Ağustos tarihinde deplasmanda oynanan 2. hafta maçında görev yapmıştı. Ağrılarının artması üzerine devre arası oyundan çıkmak zorunda kalan yetenekli futbolcu daha sonra oynanan Karagümrük, Sivasspor, Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında takımdaki yerini alamadı.

Redmond Kadroda

Hafta arası bireysel antrenmanlar yapan ve son 3 gün kontrollü olarak takımla birlikte çalışan Ghezzal’ın ciddi bir problem yaşamadığı aktarıldı. Teknik Direktör Valerien Ismael’in derbide oynamak istediğini bildiren başarılı futbolcuya ilk 11’de forma şansı vereceği vurgulandı. Siyah-Beyazlı takımda el tarak kemiğinde kırık belirlenen ve ameliyat edilen Nathan Redmond da derbinin kadrosunda yer alacak. Eline özel bir bandaj uygulanan İngiliz futbolcu büyük ihtimalle yedek soyunacak.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki