BEŞİKTAŞ İLETİŞİMDE İLK 'KAOS!'

Siyah-Beyazlı Taraftarlardan, Ali Baransel'e büyük tepki...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2020, Salı

YÖNETİM GÖREVE...

Beşiktaş'ta Dalgakıran'ın yerine iletişim sorumlusu olarak göreve getirilen Erol Kaynar'ın yardımcısı olan Ali Baransel'in 2019 yılında attığı tweetler büyük tepki topladı  "AliBaranseliİSTEMİYORUZ" şeklinde hastagh açan taraftarlar, yönetime göreve çağırdı.

CAMİANIN ANLAYAMADIĞI ATAMALAR!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde önemli bir değişim yaşanmış, Adnan Dalgakıran'ın yerine iletişim sorumlusu olarak camianın yakından tanıdığı isimlerden biri olna Erol Kaynar, göreve getirilmişti. Erol Kaynar'ın yardımcılarından biri uzun yollar medya kuruluşlarında görev yapan Ali Baransel olmuştu.

TİNERE DİKKAT' ŞEKLİNDE TWEET ATMIŞ! 

Ancak Baransel'in Twitter hesabından daha önce yaptığı paylaşımlar Beşiktaş taraftarının büyük tepkisini topladı. "Başakşehir önceki yıllarda Avrupa'ya sadece tatil için gidiyordu. Okan Buruk ile o mantalite de değişti. Şimdi tatil sırası Beşiktaş'ta galiba" şeklinde paylaşımda bulunan Baransel, kendisine tepki gösteren taraftara "Tinere dikkat" yanıtını vermişti. 

'ALİ BARANSEL'İ İSTEMİYORUZ'

Ali Baransel'in Beşiktaş'ta göreve başlamasının ardından 2019 yılında yaşanan bu diyalog gündeme geldi. "#AliBaranseliİSTEMİYORUZ" şeklinde hastagh açan Siyah-Beyazlı taraftarlar, yönetime çağrıda bulunup Baransel'in görevine son verilmesini istedi.

Duhuliye 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki