BEŞİKTAŞ İZMİR'DEN ELİ BOŞ DÖNÜYOR!

Sakatlar ordusuna dönen Siyah-Beyazlılar, Altay deplasmanından eli boş dönüyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Eylül 2021, Cuma

ALTAY 2 BEŞİKTAŞ 1

Beşiktaş deplasmanda, Altay'a 2-1 yenildi. Altay'ın gollerini Kappel ve Bamba atarken Siyah-Beyazlıların golünü Güven Yalçın attı. Kartal'da sakat isimlerin arasına Pjanic de katıldı.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İNDE 7 DEĞİŞİKLİK

Adana Demirspor müsabakasından farklı olarak Beşiktaş'ta Ersin, Rosier, Montero, Batshuayi, Larin, Ghezzal ve Welinton'un yerine ilk 11'de Mert, Salih, Gökhan, Atiba, N'sakala, Kenan ve Serdar olmak üzere 7 değişiklik gerçekleşti.

BEŞİKTAŞ'TA 4 YABANCI OYNADI

Kara Kartalın 18 kişilik kadrosunda Josef, Atiba, Pjanic ve N'Sakala olmak üzere 4 yabancı oyuncu yer aldı. Siyah-Beyazlılarda 14 yerli oyuncu kadroda yer buldu. İlk 11'de görev alan altyapı patentli genç stoper Serdar Saatçı ilk kez Süper Lig'de şans bulurken, sakatlıktan çıkan Umut Meraş da ilk kez kadroda yer aldı.

18 YIL SONRA RAKİP OLDULAR

Altay ve Beşiktaş, Süper Lig'de 18 yıl sonra karşı karşıya geldi. Son olarak 2 Mayıs 2003 yılında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı. Bu müsabaka öncesine kadar iki ekip Süper Lig'de 82 kez karşılaştı. Bu maçlarda Beşiktaş 42, Altay 15 galibiyet alırken, 25 maç berabere tamamlandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Erdem Bayık

Altay: Lis, Cebrail Karayel, Björkander, Murat Akça, Naderi, Kappel, Zeki Yıldırım, Aka, Ceyhun Gülselam, Erhan Çelenk, Bamba

Beşiktaş: Mert Günok, Nsakala, Serdar Saatçı, Atiba, Rıdvan Yılmaz, Gökhan Töre, De Souza, Oğuzhan Özyakup, Salih Uçan, Pjanic (Dk. 32 Güven Yalçın), Kenan Karaman

 

Etiketler: Altay   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki