BEŞİKTAŞ' KAÇ PUAN ŞAMPİYON YAPAR?

Süper Lig lideri Beşiktaş yoluna kayıpsız devam ederken, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile farkı da açmayı başardı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Nisan 2021, Çarşamba

Erzurumspor'u deplasmanda yenerek puanını 70 yapan Beşiktaş bir maç eksiği ile Fenerbahçe'nin 4 puan, Galatasaray'ın 8 puan önünde.

Ligin en fazla kazanan (22), en az beraberlik alan (4) ve en az kaybeden (6) ekibi durumundaki Beşiktaş, önceki akşam aldığı galibiyetle birlikte son haftalara girilirken büyük bir avantaj elde etti.

Peki Beşiktaş'ın Şampiyonluğu İçin Yeterli Puan Kaç?

Lider Beşiktaş, kalan 8 maçlık periyotta 17 puan toplarsa rakiplerinin diğer maçlarına bakmaksızın şampiyonluk kupasını kaldıracak. Kara Kartalın 40. haftada şampiyonluğunu ilan etmesi için Galatasaray maçına en az 6 puan farkla gitmesi ve kazanması yetiyor. Siyah- Beyazlılar ikili averajda Fenerbahçe'ye karşı da üstün olduğu için 40. hafta sonunda Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 6 puan fark yapması halinde de şampiyonluğunu ilan edebilecek.

İpler Kartalın Elinde

Beşiktaş ve Galatasaray'a göre 1 maç fazlası bulunan Fenerbahçe, BAY geçtiği hafta da hesaba katıldığında puan kaybına tahammülü olmayan bir görüntüde. Aynı şekilde Galatasaray da kalan maçlarını kazanıp Siyah Beyazlıların puan kaybını bekleyecek.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki