Beşiktaş Manchester United'la Pazarlık Masasında!

Sağ bek transferine öncelik veren Beşiktaş yönetimi Manchester United'ın genç futbolcusu için kiralama teklifinde bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:21 Eylül 2020, Pazartesi

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Nazım Sangare'nin Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından B planını devreye sokan Beşiktaş yönetimi, Manchester United'ın genç futbolcusu Timothy Fosu-Mensah için teklif yaptı. Sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan 22 yaşındaki sağ bekin menajeri Beşiktaşlı yöneticilere şartlarını sundu. Futbolcunun istekleri konusunda anlaşma sağlandı ve Siyah-Beyazlı yönetim İngiliz devinin kapısını çaldı.

LUYİNDAMA TAKTİĞİYLE TRANSFER! 

Transfer limitinden dolayı futbolcuyu bonservisiyle kadroya katamayan Beşiktaş, Timothy Fosu-Mensah için sezon sonunda zorunlu satış opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Galatasaray'ın Luyindama'yı transfer ettiği plandan yola çıkan Beşiktaş yönetimi sezon sonu 3 Milyon Euro zorunlu satış opsiyonu için Kırmızı Şeytanlarla pazarlık masasına oturdu. Oyuncu için 5 Milyon Euro bonservis isteyen Ada ekibiyle pazarlıklar sürüyor.

AYRILMAK İSTİYOR 

Manchester United'da düzenli forma şansı bulamayan ve. 3. sağ bek konumuna düşen Hollandalı futbolcu daha önce Crystal Palace ve Fulham'da kiralık oynadı. Bu sezon sözleşmesi bitmesine rağmen yeni sözleşmeye imza atmak istemeyen Mensah, daha önce ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Haber7 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki