Beşiktaş Ödemeler İçin Para Arıyor!

Geçtiğimiz ay Bankalar Birliği ile anlaşarak borçlarını yapılandıran Siyah-Beyazlılar futbol takımının alacaklarını ödemek için yeni bir kredi almak için Ziraat Bankası'nın kapısını çalıyor...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ağustos 2019, Çarşamba

Beşiktaş'ta yönetim kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı nedeniyle yeniden kredi almak için harekete geçiyor.

Temmuz ayında Bankalar Birliği ile bir anlaşma imzalayarak borçlarını yapılandıran siyah-beyazlılar bu operasyonla rahat bir nefes alırken oyuncuların alacaklarının birikmesi yönetimi yeniden sıkıntıya soktu. 

FUTBOLCULAR 2, AVCI 3 MAAŞ ALACAKLI

Beşiktaş'ta eylül ayı itibariyle futbolcuların 2  maaş, teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise 3 maaş alacağı birikmiş olacak. Daha önce de takımın alacakları uzun süre ödenemezken Ricardo Quaresma kulübe ihtar parasının yatırılması için kulübe ihtar göndermişti.  Benzer olayların yeniden yaşanmasının önüne geçmek için Siyah-Beyazlılar yeniden kredi almak için girişimlerde bulunacak. Yönetim bu sorunu çözmek için Ziraat Bankası ile yeniden temasa geçecek. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, temmuz ayında Bankalar Birliği ile anlaşarak borçlarını yapılandırmıştı.

12 Temmuz'da kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: 

"Şirketimiz; Aktif Bank A.Ş., Denizbank A.Ş., Halk Faktoring A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'den oluşan Konsorsiyum ile mevcut finansal borçlarını 2 yılı anapara ödemesiz olmak üzere 5 yıl vade ile yapılandırma sözleşmesi imzalamıştır. Hem kulübümüz hem de Türk Futbolu için hayırlı olmasını dileriz."

Kartal Yiğit / Asist Analiz

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki