Beşiktaş Ramadan Sobhi'yi Gündemine Aldı!

Süper Lig'in ilk 8 haftasında 17 puan toplayan Beşiktaş'ta oyuncuların sık sık sakatlanması yönetimi harekete geçirdi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2021, Salı

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları Dört Koldan Devam Ederken Menajerler Şimdiden Siyah-Beyazlı Kulübün Kapısını Aşındırmaya Devam Ediyor

Sezon başında Galatasaray'a önerilen sol kanat Ramadan Sobhi'nin Beşiktaş'a da teklif edildiği belirtildi. Menajerlerin Galatasaray'a uygun şartlarda Ramadan Sobhi'yi önerdiği ancak scout ekibi tarafından kabul edilmediği iddiaları dolaşırken, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ramadan Sobhi'nin Beşiktaş'a da önerildiği ortaya çıktı.

ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Geçenyıl da gündeme gelen oyuncu hakkında değerlendirmelerde bulunan siyah beyazlıların o pozisyonda Kevin N'Koudou ve sözleşme uzatma konusu belirsizliğini korusa da Cyle Larin'in varlığı sonrasında bu öneriye sıcak bakabileceği ifade edildi. Yeni kulübü Pyramids'de istediği düzeye ulaşmayan tecrübeli futbolcunun yeniden Avrupa'ya dönmek istediği, bu noktada da menajerler tarafından hararetli bir çalışma içerisine girildiği bildirildi.

PYRAMIDS BONSERViSİNİ ALDI

2016yılında Mısır ekibi El Ahly'den İngiliz ekibi Stoke City'e 5 milyon euro bedelle transfer olan, 2 sene sonra da Huddersfield takımına 6 milyon euro'ya transferi gerçekleşen Ramadan Sobhi, önce iki farklı dönemde toplamda 1 milyon 550 bin euro'ya yeniden El Ahly'ye kiralanmıştı. Devamında ise Pyramids Ramadan Sobhi'nin bonservisini 5 milyon euro'ya satın alındı.

HÜCUMA BÜYÜK KATKI

Profesyonelkulüp kariyerinde 195 müsabakaya çıkan Mısırlı yıldız Ramadan Sobhi, bu periyotta 37 gol kaydetti. 29 da asist yapmaşyı başaran genç oyuncu toplamda 66 gole direkt olarak katkı sağlamış bulundu. Mısır Milli Takımı ile de 33 karşılaşmada forma giyen Ramadan Sobhi, sadece 1 gole imza attı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki