BEŞİKTAŞ SAVUNMASI PARAMPARÇA!

Karşılaşmanın 28. dakikasında korner kazanan Konyaspor, Beşiktaş savunmasının hazırlıksız olmasını fırsata çevirdi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Eylül 2020, Pazartesi

Geçen sezon Süper Lig’de korner organizasyonundan gol yemeyen siyah beyazlılar, Konyaspor karşısında dalgınlığının kurbanı oldu.

Geri dönmekte geciken ve pozisyon alamayan Beşiktaşlı oyuncular, Ömer Ali Şahiner’in hızlıca kullandığı köşe vuruşu sonrasında adam paylaşımını yapamayınca Levan Shenglia kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

KALEYİ BULAN İKİNCİ ŞUT, İKİNCİ GOL!

Hücum hattını hareketlendiren Beşiktaş’ta ikinci yarıda oyuna giren Domagoj Vida da savunmanın açıklarına çare olamadı. Maçın 63. dakikasında Deni Milosevic’in pasında topla buluşan Artem Kravets Beşiktaş yarı sahasının çoğunu tek başına geçti. Sol kanattan ceza sahası içine giren Kravets açısı kapalı olmasına rağmen yaptığı vuruşla kaleci Ersin’i mağlup etti ve skoru 2-0’a getirdi. Öte yandan Konyaspor’un Beşiktaş’ın kalesini bulan ikinci şutu da golle sonuçlandı.

MAÇ BAŞI 2 GOL

Ligde üçüncü resmi maçını geride bırakan Beşiktaş, Trabzon deplasmanında ve iç sahadaki Antalyaspor maçında 1'er gol yerken, Konyaspor maçında yediği 4 golle ligde yediği toplam gol sayısının 6'ya çıkmasına engel olamadı ve maç başına ortalama 2 gol yiyen bir takım olarak savumada kırmızı alarm verdi. Beşiktaş'ın 2020-2021 sezonunda gol yemediği bir resmi maç henüz bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ SAVUNMASI PARAMPARÇA!

Beşiktaş’ta Wellinton’un yerine ikinci yarıda oyuna giren Domagoj Vida da yaptığı hatalarla maça damga vurdu. Karşılaşmanın 78. dakikasında kaleci Ersin’e dönmek isteyen Vida’nın pasını Kravets araya girerek topu kaptı ve ceza sahası içindeki Shengelia’ya aktardı. Shengelia ise bekletmeden yaptığı vuruşla skoru 3-0’a getirdi.

Etiketler: Defans   BEŞİKTAŞ   gol   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki