'BEŞİKTAŞ SİVAS'TA FUTBOLU UNUTTU!'

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Şubat 2023, Pazar

Sahaya Çıkan Takımı Görünce ‘Topu Nasıl Önde Tutacak?’ Diye Sormadan Edemedik;

Beşiktaş orta alanda Gedson Fernandes, Josef de Souza ve Salih Uçan’ın yokluğunda orta alanda Tayfur Bingöl-Necip Uysal ve yeni transfer Amir Hadziahmetovic ile sahaya çıktı. Kevin N’Koudou’yu da eklersek bu orta alan kurgusu ve bu isimlerle açıkçası “Bu takım nasıl pas yapacak? Topu nasıl önde tutacak? Pas kalitesi ne derece yüksek olacak?“ diye sormadan edemedik. Nitekim orta alanla hücum hattı arasındaki bağlantı ve nitelikli pas konusunda ciddi sorunlar yaşadı Beşiktaş.

KÂBUS GİBİ BİR MAÇ OLDU 

Bozuk zemin ve dondurucu soğuk gibi olumsuzlukları da üzerine koyunca Siyah Beyazlılar açısından kâbus gibi bir maç oldu. Öyle ki Beşiktaş’ın 90 dakika boyunca Sivasspor kalesine isabetli şut yok.Hücumda da değişikliklerin ardından son 15-20 dakika oluşan bir baskı var. Amir Hadziahmetovic’in gerçek pozisyonuna geçmesi, Necip Uysal’ın yerine giren Kerem Atakan Kesgin’in pas kalitesi ve Dele Alli’nin de katılması Beşiktaş’ın oyun üstünlüğünü ele almasını sağladı.

CAİCEDO VE SAİZ GÖZ DOLDURDU

Siyah Beyazlı ekip, lider Galatasaray’ın Trabzonspor’dan -bırakın kazanmayı- puan dahi almasıyla şampiyonluk yarışından çok uzaklaşacak. Sivasspor ise üstüste 2 galibiyetle ateş hattından uzaklaştı. 2 yeni transfer Jordy Caicedo ve Samu Saiz dün göz doldurdu ve Sivasspor’a ligin devamında da katkı sağlayacaklar.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki