BEŞİKTAŞ SÖRLOTH İÇİN SERVET ÖNERDİ!

Siyah Beyazlılar, kiralık olarak Real Sociedad'da forma giyen ve bonservisi Leipzig'de bulunan Norveçli golcü için Alman ekibine 2 farklı teklifte bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:18 Mayıs 2022, Çarşamba

Golcü Transferini Bitirebilmek İçin Çalışmalarına Hız Veren Beşiktaş Alexander Sörloth İçin Gaza Bastı

Kara Kartal, İki sezon önce Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla ligde 24 gol attıktan sonra 20 Milyon Euro karşılığında Leipzig'e giden 26 yaşındaki forvet için Alman ekibine teklifini sundu. Siyah Beyazlılar, ilk teklif olarak Leipzig'e Norveçli golcünün bonservisi için 4 Milyon Euro + sonraki satıştan %50 pay önerdi. Beşiktaş, ikinci olarak da Sörloth'un bonservisinin tamamı için 6 Milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Forvet konusunda başka adaylarında olduğu ancak Sörloth'un liste başı olduğu ifade edildi.

43 MAÇ 8 GOL

Kiralık olarak Real Sociedad'da forma giyen ve bonservisi Leipzig'de bulunan Sörloth'la ayrıca Fenerbahçe de ilgileniyor. Kanarya'da teknik direktör konusu netleştikten sonra yıldız forvetin transfer durumu belli olacak. 26 yaşındaki golcü, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Real Sociedad'da 43 maça çıktı, 8 gol, 1 asistle skor katkısı verdi.

A Spor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki