BEŞİKTAŞ SPOR OKULLARI SESSİZ-SEDASIZ ÖZELLEŞİYOR! (2)

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ekim 2021, Çarşamba

BJK Altyapı ve Spor Okulları İle İlgili Yazı Dizisine Kaldığımız Yerden Devam Edelim…
 
Yazıya çarpıcı bir giriş yapmak adına, spor okulların da görev yapan hocalarla ilgili bir konuyu gündeme taşıyalım ve sorumlu yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN’ın bilgisine arz edelim. (Cevap Alabilmek Ümidiyle…)

KOMİTE SEVER SAYIN FİDAN;

- Beşiktaş’tan maaş alan C.K. & F.H.K isimli 2 hocanın büyük ihtimalle evladı Altyapıda oynuyor diye kendilerine jest yaparak, sahibi olduğu oteli Bila-bedel tahsis ettiğini ve Alanya’da bir turnuva düzenlediklerini biliyor musunuz? Elbette ki Yönetenlerin ve meşhur komitenin bu konuda izni var ise, ortada bir problem yok. Ancak bu kez de yüksek müsaadelerinizle, BJK bu işten ne kadar kazandı sorusunu sormamız gerekiyor!?

Öncelikle BJK’da ekmek yiyen insanları (Tatmin edici bir cevap alana kadar) zor durumda bırakmamak adına, buradan isim ve sosyal medya paylaşımlarını Siyah-Beyaza olan saygımızdan dolayı keserek verdik. Ben ve ekibimden talep edildiği taktirde, YETKİLİLERLE tüm detayları paylaşacağımın bilinmesini isterim. Sualim net; Bu organizasyon siz ve komitenizin bilgisi dahilinde mi? Pandemi dönemi olduğu için, sorumluluk kime ait? Altyapı, Komite, BJK’nın bu organizasyondan maddi kazancı var mı? NOKTA.

Asıl Konumuza Geri Dönelim;

Ahmet Nur ÇEBİ yönetimi ile birlikte göreve gelen alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN, sessiz-sedasız BJK spor okullarını özelleştiriyor demiştik! Kendi kurduğu “Komite” ye belli bir ücret karşılığı spor okullarını camia, basın ve üyelere hiç bir bilgi vermeden özelleştirme kararı adlının altını çizdik. Bu kararı spor okulları sahiplerine kapalı kapılar ardında yaptığı toplantılarla ileten FİDAN, ilk iş olarak okulların yıllık ücretlerine zam yaptı. Eşofman, tişört vb. mecburi alınması gereken malzemelere de (ÖĞRENCİ SETİ) büyük zam farkıyla satan genç yönetici ve Meşhur komitesinin, neden bu projeyi Kamuoyu ile paylaşmadığı en fazla merak ettiğim husus!

SORULAR

1-) BJK Markası ve büyüklüğüne güvenerek evlatlarımızı teslim ettiğimiz yerlerin yeni patronu kim ve kimler?

2-) Bu anlaşmadan BJK Ne kadar kazanç elde etti ve geçmiş dönemde ki CİROLAR(Kazanç) ne kadardı

3-) Metin ALBAYRAK döneminde alt yapı komitesine giren, şimdinin yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN’ın yeni “Patron” ilan ettiği spor okulları komitesinde ki 16 kişi KİM? (+ İcra Kurulu)

4-) Beşiktaş ve Yavru Kartallarımızın geleceğini yakından ilgilendiren bu proje, neden kamuoyu ile paylaşılmadı? Çalışmaları ve proje ne için Sır Gibi Saklanıyor?

BİTMEZ AMA ŞİMDİLİK…

Hak Edene Saygılarımla

    Hakan ÖNCÜL.

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

ali
13 Ekim 2021, Çarşamba, 18:49
yönetimin en temizlerinden birisi bu fırat fidan aslında siz Fatih avşar ve trol başı mesutu inceleyin bence




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki