Beşiktaş Tahrifata Uğrarken Metin Keçeli Neredeydi?

BJK eski yönetim kurulu üyesi Seyit ATEŞ, Metin KEÇELİ’nin açıklamalarına cevap verdi.
Haberin yayılanma tarihi:02 Ağustos 2019, Cuma

Keçeli’nin bilgiden yoksun konuştuğunun altını çizen Ateş, Yalçın Karadeniz’in Divan Üyelerinin atılmasıyla uzaktan yakından alakası olmadığını söyledi.

‘’Söz konusu Tüzük tadil kongresinde, bende Yönetim Kurulu üyesiydim. Atıf Keçeci’nin Başkan Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde Kongreye getirdiği ‘’3 kez Divan Kurulu toplantılarına mazeretsiz katılmayan, üyelikten ihraç edilir!’ maddesine yalnızca benle birlikte Levent Erdoğan karşı çıktık. Fikret Başkanla birlikte diğer tüm üyeler İhraç Edilmelerine onay verdi. Yalçın Karadeniz’in bu konuyla ne ilgisi olabilir? Yılların Metin Keçeli’si bunları bilmiyor mu?’’ diye konuştu

METİN KEÇELİ DAHA ÖNCE NEREDEYDİ?

‘’Divan seçimlerine az bir zaman kala, Metin Keçelini’nin bu açıklamalarını anlayamıyorum. Duayen olduğunu iddia eden eski yöneticimiz, keşke Beşiktaş Tahrifata uğratılırken de bu tür açıklamalarda bulunsaydı. Bir yönetici sahte evrakla yönetim kurulu üyesi olurken de konuşsaydı. Başkan kendisine ihale verirken, yönetici ‘Danışmanlık Faturası’ keserken de açıklamalar yapsaydı. Beşiktaş Ülkenin en pahalı stadını yaparken de keşke 2 tweet atsaydı. Şimdi de kalkmış, Camianın en namuslu adamlarından birisi olan Şeref Nasır’a karşı çıktığını açıklıyor. Bu nasıl bir vicdanın akıl ürünüdür, anlamış değilim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

DUYDUK MU?
Özel Haber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki