'BEŞİKTAŞ TARAFTARI EVLADINA SARILIR!

Beşiktaş'ın efsanelerinden Feyyaz Uçar' dan dikkat çeken açıklamalar...
Haberin yayılanma tarihi:24 Şubat 2021, Çarşamba

''Sergen Yalçın’a Şampiyonluk Asla Yetmez!''

''Beşiktaş daha da ileriye gidecek. Belki insanlara enteresan ya da değişik gelebilir ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın genç takımında gördüğü eğitimin karşılığını gösteriyor. Kendi kararlarını yaşına başına bakmadan alabilen, doğru bildiklerinin peşinden koşan bir çocuktu, büyüdü.''

Sergen İyi Yolda ve Başarılı Olacak

Çünkü futbolda dış faktörler vardır etkileyen, ağabey-kardeş, futbolcu, yönetim, sosyal medya gibi ama bu Sergen için geçerli değil, doğru bildiğinden şaşmaz. Bu sezon şampiyonluk gelirse öteki hedefleri daha da öne gelecektir. Lig şampiyonluğu Sergen Yalçın için bir tatmin hedefi değildir. 

BEŞİKTAŞ HEP ÖTEKİLEŞTİRİLDİ

Beşiktaş sadece bu sezon değil eskiden beri faturanın çıkarıldığı takımdır. Hakem camiasında Üç Büyükler tabiri içerisinde ötekileştirilen, öksüz bırakılan Beşiktaş olmuştur. MHK'de her zaman iki büyük takım vardı, Beşiktaş bu konuda zarar gören kulüptür. Sergen Yalçın'ın VAR konusundaki açıklamalarını haklı buluyorum. Bana göre de VAR kalkmalı çünkü biz efektif olarak kullanamıyoruz. Bu da Türk futboluna zarar veriyor. Ben ne olursa olsun bizim hakemlerimizin yabancı hakemlerden çok geri olduğunu düşünmüyorum.

KARTAL SEYİR ZEVKİ VERİYOR

Seyir zevki olarak en iyi futbolu Beşiktaş'ın oynadığını düşünüyorum. Bu konuda farklı düşünen olabilir ama girilen gol pozisyonu, atılan şut, hücum organizasyonları, skorun üzerine yatmama gibi faktörler siyah-beyazlı kulübü şu anda Süper Lig'in en iyi oynayan takımı yapıyor.

ÜCRETİ YÜKSELTİLİP KONTRATI UZATILMALI

Sergen Yalçın'ın mevcut sözleşmesi iyileştirilerek artı 1 yıl daha uzatılmalı. Emsal olan hocalar yakınında bir meblağa getirilerek mukavele yapılmalı. Gelinen noktada kendisinin bu takımı rahatlıkla sırtlayabileceğini, başarıya taşıyıp uzun yıllar hocası olarak kalabileceğini gösterdi. Sergen-Beşiktaş beraberliği devam etmeli, bu hocaya da motivasyon sağlar.

BAHÇE DUVARLARINI ARTIK YIKALIM!

Türk futbolu bitmiş durumda. Yurt dışına hoca yollayamıyorsun, futbolcu da yollayamıyorsun, gidenleri geri getiriyorsun. Sahaların rezalet, güven kalmamış. Biz hâlâ başka şeyleri kovalıyoruz. Biz hep kendi bahçemizdeyiz, "Aman kimse bahçemize top atmasın" diyoruz. Şu bahçenin duvarlarını bir yıkalım, dışarı çıkalım artık.

FEYYAZ UÇAR'DAN İNCİLER

Sergen Yalçın futbol hayatında olması gereken yerde olmadı, çok daha iyi yerlere gelmeliydi. Mevcut durumda en büyük zararı Dorukhan'ın göreceğini düşünüyorum. Sözleşmedeki belirsizlik onu aşağı çekiyor. Beşiktaş taraftarı yabancılara marş besteler ama kendi evladına daha sıkı sarılır.

Adem Ljajic'te toparlanma emaresi görüyorum. Yeniden Avrupa'ya dönmek istiyorsa menajerlerden medet ummasın. Sergen Yalçın onu layık olduğu yere döndürür. Beşiktaş'ın sağ tarafını çok etkin buluyorum ancak en öne çıkan isim bence Aboubakar.

% 50 BEŞİKTAŞ %50 DİĞERLERİ

Şampiyonluğu bu sezon kestirmek zor. Kovid diye bir şey var, ne zaman ne olacağı belli değil. 4 takımın da yarışı sezon sonuna kadar devam ettireceğini düşünüyorum. Ben %50 Beşiktaş, %50 diğerleri diye değerlendiriyorum.''

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki