BEŞİKTAŞ UYARDI DİNLEMEDİLER HATAYSPOR'DA 2 KORONA!

Hatayspor'da, Beşiktaş karşılaşmasında kadroda yer alan iki futbolcu ve teknik ekipten bir kişinin Koronavirüs testi pozitif çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Mayıs 2021, Salı

Süper Lig'de bu sezon UEFA Avrupa Ligi potasında yer alan Hatayspor'da iki oyuncunun ve teknik ekipten bir kişinin testi pozitif çıktı.

Hataysporlu iki oyuncunun Beşiktaş maçında da forma giydikleri belirtildi. Fakat haberden kısa bir süre Hatayspor cephesi iddiaları yalanladı. Hatayspor basın sözcüsü Rahmi Vardı, Beşiktaş maçından sonra 2 futbolcu ve 1 personelin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

BEŞİKTAŞ BAŞVURDU TFF REDDETTİ

Ömer Erdoğan'ın hasta olduğunun açıklanmasından sonra Beşiktaş, TFF'ye Hatayspor takımının yeni PCR testi yaptırması için başvuru yaptı. Ancak TFF Sağlık Kurulu talebi kabul etmemişti. Beşiktaş, Hatayspor ile oynadığı maçtan önce resmi sitesinden yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maç öncesinde 01.05.2021 tarihinde yapmış olduğumuz Atakaş Hatayspor' a hızlandırılmış PCR testi uygulanması talebimiz, TFF Sağlık Kurulunca kabul görmemiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

KORKULAN HABER GELDİ

Hatayspor'dan korkulan haber bugün geldi. Yapılan testte Beşiktaş karşılaşmasında kadroda yer alan 2 futbolcu ve teknik kadrodan bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Hatayspor'da test sonucu pozitif çıkan futbolcular Beşiktaş maçında yedek başlamışlar ve oyuna dahil olmamışlardı.

 

Ajansspor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki