BEŞİKTAŞ VE KRİPTO PARA PROJESİ (FİNAL!)

Kripto Para uzmanı ve girişimci Batuhan EKŞİOĞLU röportajının final bölümü...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ağustos 2021, Perşembe

Kulübün Bu Projeden Kazancı Ne olacak ?

Kulübün getirilerini şuan net konuşmak için erken twitter’da ve sosyal medyada bazı rakamlar dolaşıyor ama komik rakamlar. Günlük olarak Milyar $ hacimlerin döndüğü bir kripto dünyasında yıllık 10-15 Milyon Euro gibi rakamlar gerçekten komik rakamlar. Benim beklentim kulübün 60-80 Milyon Euro civarında yıllık kazanç sağlaması ki eğer kulübümüz elindeki varlığı (token hisselerini) doğru bi şekilde diğer borsalara da pazarlayıp Şampiyonlar liginde gelebilecek uluslararası başarılı sonuçlarla bu geliri 100-120 Milyon Euro civarına çıkartabilir yıllık olarak. Tabi burada Beşiktaş taraftarının da projenin arkasında durması ve almış olduğu tokenları elinde tutması gerekli. Unutulmaması gerekir ki yaptığınız her fazladan alım satım işlemi yaptığınız borsaya yarar.

Projeyi Kulübün Kendi Çıkarmasının Negatif / Pozitif Getirileri Nelerdir?

Böyle bir proje üretebilmek için ilk önce tam anlamıyla teknik yeterlilik gerekmektedir. Bu konuda kulübe sunduğum projeyi gerçekleştirecek teknik ekibimiz Kripto Varlık'lar (Coin / Token) Blockchain ve Akıllı Sözleşme teknoloji / geliştirmesi konusunda oldukça üst seviyededir. Böyle bir durumda bu projenin kulubümüz tarafından tüm gelirinin kendine kalacak şekilde projelendirilmesi büyük bir pozitif kazanç sağlayacaktır. Farklı firmaların bu işi yapılandırması yerine kulüp içerisinde bu iş geliştirilip yukarıda belirttiğim merkeziyeti olmayan blockchain zincirleri altında üretilmesiyle ve ilerde kendi blokchain zincirimizi yaratmamızla çok daha iyi sonuçlar üreteceğimizi ön görüyorum benim hayalim Beşiktaş Token değil Beşiktaş Coin’i üretmekti. Bu konuya negatif bakacak bir argümana sahip biri değilim. Beşiktaşın kendi bünyesinde bu kripto para birimini çıkartmasının hiçbir zararı olmaz kulübe ve yatırımcısına.

MİNİ YORUM: Görünen o ki BJK'da Başkan ve yöneticiler, Bitci firmasında (Bitcichain) karar kılmaya yakınlar. Anlaşma resmen açıklandıktan sonra, konu ve söz konusu şirletle alakalı tüm araştırma ve bilgileri sizlerle paylaşacağım. Şimdillik merak ettiğim iki husus var.

* Rakiplerimiz (Fenerbahçe, Galatasarayvb.) dünyada kendisini ispatlamış, kurumsal ve güçlü firmaları tercih ederken (Paribu-Socios) biz neden Trabzonlu ve asıl sektör / alt yapısı inşaat olan bir firmayı yakın görüyoruz

* Bitci firmasını aslen bakıldığında Fenerbahçe kulübü ile çok yakın ilişkiler içerisinde olmasına rağmen, sarı-lacivertli kulüp kendilerini terch etmemiş. Acaba BEŞİKTAŞ'ta bazı isimler neden Bodrum'la ismi özdeşleşmiş bu aile olsun diye ısrar etmektedirler? Hakan ÖNCÜL

DUYDUK MU?

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki