Beşiktaş Yönetimi Başakşehir Maçının Oynandığı Gün Hangi Teknik Adamla Görüştü?

Beşiktaş'ta ligde ve Avrupa'da bu sezon alınan başarısız sonuçlar sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın'ın koltuğu sallandığı iddia edilmişti...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2020, Salı

Beşiktaş yönetimi bu söylentileri yalanlarken, Sergen Yalçın da yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a imza atarken hiç para konuşmadım. Önüme getirilen sözleşmeyi okumadan imzayı attım. Beşiktaş'tan ayrılırsam bir kuruş tazminatım yok" demişti.

Bu açıklamalar yapılırken Beşiktaş Yönetimi'nin olası Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında alınacak kötü sonuçlar durumunda B Planı yaptığı ortaya çıktı. Besiktashaber.de internet sitesinin haberine göre Beşiktaş Yönetimi'nde futbol şube sorumluluğu görevini yürüten Erdal Torunoğulları teknik direktör arayışlarına başladı.

Yaklaşık 1 haftadır yurtdışında bulunan Torunoğulları, Beşiktaş-Başakşehir maçının oynandığı gün teknik direktör Stefan Kuntz ile görüşme yaptı.

2016 yılından bu yana Almanya U21 Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Kuntz ile ile yaklaşık 3.5 saat süren bir görüşme yapan Torunoğulları'nın ünlü teknik adama transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Beşiktaş yöneticisinin görüşmede, "Takımın başında görmek istediğimiz üç teknik adamdan birisiniz. Sergen Yalçın'la  yolların ayrılması durumunda yeniden görüşebiliriz" mesajını ilettiği belirtildi.

Beşiktaş'ta 1995-1996 sezonunda forma giyen Stephan Kuntz'un da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Yapılan görüşmede, "Sergen Yalçın benim eski takım arkadaşım. Çok da büyük yıldızdı. Umarım çok da başarılı olur. Beşiktaş'ın büyüklüğünü biliyorum. Bu kadar geniş kitleye sahip bir camianın daha başarılı olması için plan ve projelerin hayata geçirilmesi gerek" ifadesini kullandığı öğrenildi. Torunoğulları'nın yurtdışında Kuntz'un haricinde iki teknik adamla daha görüşme yapacağı belirtildi.

Kartalhaber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki