BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BÜYÜK İŞ BAŞARDI!

Şampiyonlar Ligi'ne katılım için 100 Milyon TL'lik ödeme yapması gereken Beşiktaş yönetiminden, müjdeli haber geldi.
Haberin yayılanma tarihi:31 Temmuz 2020, Cuma

Beşiktaş UEFA’ya Katılım İçin Gereken 100 Milyon TL’yi Dün İtibariyle Ödedi

Trabzonspor’un UEFA’dan aldığı cezanın CAS’ta onanmasıyla birlikte Şampiyonlar Ligi elemelerine gitmesi kesinleşen Beşiktaş’a müjdeli haber. Günlerdir süren Şampiyonlar Ligi'ne katılım için 100 Milyon TL'lik kaynak yaratma çabalarında nihayet mutlu sona ulaşıldı. Tüm prosedürleri yerine getiren Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibi, Beşiktaş’ın Avrupa’ya gitmesinin önünde ki tüm engelleri ortadan kaldırdı.

BANKALAR KONSORSİYUMUYLA KIRAN-KIRAN PAZARLIK

Ahmet Nur ÇEBİ ve yöneticiler; Aktif Bank, Denizbank, Halk Faktoring ve Ziraat Bankası'ndan oluşan konsorsiyumun havuzda tuttuğu parayı kullanmak için, Banka yetkilileri ile kıran-kırana pazarlık içerisine girdiler. Günler süren pazarlıkların ardından ikna edilen banka yetkilileri, havuzda bulunan 50 MİLYON TL tutarında parayı, Şampiyonlar Ligi'ne katılım ödemesinde kullanılmasına izin verdi.

TOPLAM ÖDEME 125 MİLYON TL

Şampiyonlar Ligi katılım bedeli, oyuncuların hak edişleri ve diğer borçlar ile birlikte Beşiktaş’ın bayram öncesi ödemesi gereken tutar 125 MİLYON TL civarındaydı. 50 Milyon TL’yi Bankalar Konsorsiyumunu ikna ederek sağlayan idareciler, geri kalan meblağı bağış kampanyasına katılan iş insanlarından ön ödeme alarak sağladı.

AHMET NUR ÇEBİ’NİN UYKUSUZ GECELERİ SONA ERDİ

Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi'ne katılım için 100 Milyon TL kaynak yaratmak için uğraşan Ahmet Nur ÇEBİ, diğer ödemelerle birlikte tüm borçları kapatınca rahatladı. Uzun zamandır ödeme yapamamak endişesi ile uykuları kaçan BJK Derneği Başkanı, Siyah-Beyazlıların tüm yükümlüklerini yerine getirmesinin ardından rahat bir nefes aldı.

ÇEBİ ve YÖNETİCİLERDEN BÜYÜK FEDAKÂRLIK

125 MİLYON TL tutarında ki tüm ödemeler için kaynak yaratan Beşiktaş yönetimi, eksik kalan tutarı kendi ceplerinden karşıladığı öğrenildi. Büyük bir kısmını Başkan ÇEBİ’nin üstlendiği ödemeler konusunda, Siyah-Beyazlı idarecilerin verdikleri paraları Kulübe hibe ettikleri gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER          

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki