BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ COVİT-19 TESTİNDE SINIFTA KALDI!

Beşiktaş Ümraniye tesislerinde yapılan Covid-19 testi, yönetim ve idari açıdan birçok zafiyeti gözler önüne serdi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2020, Çarşamba

AHMET NUR ÇEBİ M.ALİ AYDINLAR'I ARADI

Beşiktaş Kulübü, Başkan Ahmet Nur Çebi vasıtasıyla sağlık sponsoru Acıbadem CEO’su Mehmet Ali AYDINLAR ile irtibata geçerek Galatasaray maçında sahada ve kulübede yer alan bütün sporcu ve personeli için Covid-19 testi talep etti.

ACIBADEM SAĞLIK BAKANLIĞINA YÖNLENDİRDİ

Testlerin Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanması gerektiği için de sponsor Acıbademin talebiyle Sağlık Bakanlığı ekipleri dün saat 13:00’da Ümraniye tesislerine gelerek Başkan Ahmet Nur ÇEBİ, futbol A takım sorumlusu Emre KOCADAĞ, Galatasaray maçında saha ve kulübede yer alan teknik kadro, sporcu ve personel dahil toplam 25 kişiden kan alarak tahlil yapılmak üzere Sağlık Bakanlığının ilgili laboratuvarına yollandı.

DERBİDE MAÇI İZLEYEN YÖNETİCİLERE NEDEN COVİD-19 TESTİ YAPILMADI?

Galatasaray-Beşiktaş Derbisini Erdal Torunoğulları ve Efe Bezci dışında, Beşiktaş yönetimindeki tüm isimler maçı protokol tribününde izledi.

Tesislerde Futbolcu ve teknik heyet dışında başka kimseye Covid-19 testi uygulanmadı. Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak’ın sonuçlarının Pozitif çıkması ile büyük risk altında olan tüm Beşiktaşlı yöneticiler yerine, neden yalnızca Ahmet Nur ÇEBİ ve Emre KOCADAĞ’a CoronaVirüs testi yapıldığı da merak konusu.

İLETİŞİM YERLERDE

Beşiktaş’ta, iletişim departmanının adeta yokları oynaması camiada tartışılmaya devam ediyor. Covid-19 testinin futbolculara yapılmasından kısa bir süre sonra basına duyurulan ‘Testler Negatif Çıktı’ haberinin yetkili ağızlar yerine Sergen YALÇIN ve yardımcı antrenör Çağdaş ATAN tarafından yapılması kafaları karıştırdı.

SERGEN HOCA NEDEN BJK İLETİŞİM KANALLARINI KULLANMIYOR?

Hatırlanacağı üzere Sergen YALÇIN, sağlık durumu ile ilgili sorulan sorulara da kulübün resmi iletişim kanalları yerine kendi imkanları ile evden çektiği bir video ile cevap vermiş ve sosyal medyadan yayınlamıştı. Covid-19 Testlerinin, kısa süre içerisinde kesin olarak sonuçlanması ve sonuçların muhatapları ile paylaşılması bekleniyor.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki